Maine inot! Swimathon

Dap, maine, 6 iulie 2013, inot! Inot la Swimathon Bucuresti pentru Fundatia Comunitara Bucuresti (FCB). De ce FCB? Pentru ca apreciez implicarea lor in comunitatea noastra, pentru ca imi doresc ca Swimathonul sa devina un eveniment permanent, pentru ca fundatia face parte dintr-o miscare nationala alaturi de alte sapte fundatii comunitare din tara, pentru ca sunt o optimista incurabila si cred ca se poate face bine pentru Bucuresti, pentru ca sprijinindu-i pe ei ma sprijin pe mine si pe voi, cei care locuiti in Bucuresti.

Swimathon este un eveniment de strangere de fonduri si o platforma in care se se intalnesc 20 de proiecte diferite, pentru care inoata mai mult de 100 de oameni. Unii inoata pentru un incubator pentru copii prematuri, altii pentru scoala pentru copii care nu si-o permit sau copii cu autism ori cu boli rare. Altii inoata impotriva alcoolismului, pentru promovarea alaptarii, altii pentru un festival de literatura sau pentru politici mai prietenoase cu bucurestenii la Primaria Capitalei. Sau alte lucruri care alcatuiesc viata unui oras.

Cum functioneaza? Eu am sa inot cat de multe lungimi de bazin pot; dar am nevoie de voi sa ma sprijiniti.  Donati in functie de lungimile de bazin (de la 1 leu pana la cat vreti voi) sau o suma fixa pe care o considerati potrivita. Puteti dona online, prin cont sau direct la eveniment, unde putem sa ne si intalnim. Intrati aici pentru a face o donatie:http://swimathonbucuresti.ro/doneaza

Aici gasiti lista proiectelor pentru care se strang bani la Swimathon: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=196

Echipa din care fac parte va face valuri pe 6 Iulie la ora 12:00. Mi-ar face placere sa ma sustineti din tribuna. Veniti insotiti de cei mici! 🙂 Pentru ei, Fundatia Comunitara Bucuresti a pregatit multe surprize gen, baloane uriase, face painting… Sunt sigura ca se vor simti bine.

Ce ziceti, ne vedem Sambata?

Articole pe aceeasi tema