Oamenii sunt viitorul tarii! NU cainii.

Mai am 4 ore pana la plecarea in vacanta. Plecam tot la Tsarevo. In valtoarea pregatirilor de vacanta in timpul carora ne-am luptat cu o gripa in familie si am asistat revoltati pe autoritati la drama familiei Anghel… am plans neputinciosa privind imaginile cu micutul devorat de maidanezi si mi-am strans puii la piept, recunoscatoare ca ii am langa mine.

Nu  sunt un om fara inima. Am un maidanez acasa. E castrata. E tovarasa de joaca a copiilor mei… si totusi nu sunt de acord ca maidanezii sa faca legea in orasul nostru. Nu sunt de acord ca maidanezii sa ne manance de vii. Nu sunt de acord ca maidanezii sa fie calaii nostri.

Nu vad cum poate fi rezolvata problema maidanezilor, drept pentru care ma vad nevoita sa accept unica varianta vehiculata: eutanasierea acestora daca nu sunt adoptati in 30 de zile….

Daca va iubiti mama, tatal, sora, fratele, copilul, prietenul… va rog, iesiti in strada! Pentru siguranta lor! Pentru siguranta voastra!

Astazi, 6 Septembrie la ora 19:00 va avea loc in Piata Romana un protest al parintilor fata de problema maidanezilor. Protestul este dedicat lui Ionut – micutul de patru ani a carui viata a fost curmata in mod brutal de o haita de maidanezi.

Luptati pentru dreptul vostru la viata!!

… si NU, nu vreau sa aud ca bunica a fost de vina! … sunt sigura ca aceasta cruce va fi greu de purtat pentru ea pana la sfarsitul zilelor. Si o va purta indiferent daca o aratam noi cu degetul sau nu.

… eu, Sorin, mama si tatal meu, am reusit sa il pierdem pe Vladi intr-o multime de cca 200 de oameni. Au fost cele mai cumplite 5 minute din viata mea…. din viata lor… Mi-am invatat lectia… sper. Incidentul nu s-a mai repetat. Noi am avut noroc ca l-am gasit teafar si nevatamat…

Luptati pentru dreptul vostru la viata!! Mergeti la ora 19:00 la Piata Romana! 

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

    1. Nu sunt pro violenta. .. dar indolenta edililor si afacerile necurate au facut sa fie necesare masuri extreme…. din pacate…

  1. Sa aveti vacanta placuta si sa avem o tara fara maidanezi, iubitorii de jivine sa le culeaga de pe strada si sa le duca la ei acasa daca-s asa de bravi pe cum se dau la tv.