Un gram de atentie pentru un zambet

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de campania „Un gram de atentie pentru un zambet” . Sau de Organizatia „Trebuie! Fetesti„. Eu una, recunosc ca nu auzisem nimic pana mai ieri, cand am fost „trasa de maneca” pe facebook de o fosta colega de scoala generala. Pe scurt, am fost invitata sa ma implic in campania „Un gram de atentie pentru un zambet„. Nu mi-a luat mult sa zic DA.  Campania isi propune sa  stranga alimentele atat de necesare traiului zilnic, cat si haine, incaltaminte pentru cele 30 de familii ce au in componenta persoane cu dizabilitati si care sunt sprijinite de Organizatia „Trebuie! Fetesti„.

Va solicit sprijinul pentru a le oferi un zambet celor 30 de copii si adulti cu nevoi speciale (cu varste intre 3 si 27 ani) dar si familiilor lor. Daca aveti acasa haine, incaltaminte, jucarii, rechizite, alimente neperisabile sau alte lucruri de care nu mai aveti trebuinta dar care pentru ei pot fi folositoare, pregatiti un pachet si dati-mi de stire. Acestea trebuie colectate pana Sambata, 30 Noiembrie, iar noi le vom preda organizatorilor pana pe 2 Decembrie. Ne descurcam cumva sa le preluam de la voi si sa le ducem organizatorilor. Lasati un comentariu folosind o adresa de e-mail valida si perfectam detaliile preluarii pachetului prin mail. Orice ajutor, cat de mic, conteaza!

Haideti sa oferim de Mos Nicolae un zambet!

Update: via Razvan Popa – organizatorul campaniei

Astazi am discutat cu cei de la organizatie, mi au transmis ca in afara de lucrurile esentiale : alimente , haine, jucarii, incaltamine, copii au nevoie si de : tacamuri inox, oale/cratite,o hota,cuptor cu microunde,perne,paturi,cearceafuri,pampersi adulti,mocheta trafic,un dvd + stick. daca cineva are pe acasa, sau poate face rost si nu le foloseste, ar fi de un mare ajutor pentru toti copii .haideti sa ii ajutam sa traiasca in conditii decente .multumesc mult.https://www.facebook.com/events/547160072027433/

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. „Povestea lui Jester” este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

  2. Eu am niste haine groase de adult (femeie) si jucarii pentru copii. Cumpar si niste alimente neperisabile. Pot pregati un pachet, dar vineri dupa-amiaza plec din Bucuresti si ma intorc doar duminica, 1 Decembrie, deci pot preda pachetul maine sau vineri pana-n pranz.
    Adresa: cristina_stana@yahoo.com