Printesu’

Nu stiu cum e pe la altii, dar la noi sora cea mare s-a impus ca model de urmat pentru Vladi. In mult mai multe decat ne-am fi dorit noi. Desigur, sunt si parti bune.. dar sunt si unele care ne fac sa ridicam neputinciosi din umeri si sa speram la un viitoar mai … bleu pentru Vladi. 😀

Fii-miu vrea sa fie printesa! Poate si de unde, in ultimele luni, nu aude altceva decat vorbindu-se despre printese si rochii. Maria isi planifica minutios ziua de nastere si nu face altceva decat sa ne repete cum va arata rochia ei, cu ce o va accesoriza. In plus, de cateva ori pe zi face parada modei cu rochiile de printesa din dotare. Fra-su vrea sa fie printesa si punct. Mai vrea sa fie si „balilin”. Mai nou, se imbraca si el cu rochiile sora-sii si face parada modei prin casa. .. As rade eu, dar nu e rasul meu.

Oricum, asa cum bine mi-a zis un coleg de munca: indiferent ce va alege, il vom iubi si asa, ca doar e al nostru. 🙂

al meu e oare

Btw, daca nu aveti planuri pentru Sambata, aruncati un ochi, aici. Pare interesant. Mi-ar fi placut tare mult sa ajung.. dar prioritatile sunt prioritati si sper, totusi sa aflu cat mai multe de la cei care merg. E o tema care ma intereseaza.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. sa stii ca si pufuletele meu (are o sora mai mare cu 4 ani jumate) proba tiare de printesa, si inca o mai face. isi pune bratari, coliere, se smacareste pe fata cu trusa sora-sii de jucarie, si la un moment dat chiar ma intrebam in ce directie o s-o ia. vad ca-i plac masinile, surubelnitele si tot ce are legatura cu scule si motoare de fapt.
    dar am zis ca si tine, ca indiferent daca e roz sau bleu, de iubit il iubesc oricum 🙂

  2. O sa i treaca ,sunt sigura ca n o sa se imbrace in printesa toata viata!Nu uita ca si Maria a vrut sa se tunda ca fratiorul ei deci lucrurile se pot schimba rapid!Si al meu voia sa se machieze si purta bratari prin casa foarte mandru…si i a trecut in cateva luni 🙂