Pe soseaua Piperata, la rasfat

Mi-am gasit si eu „coafezul-pereche”! Dupa multe cautari, am gasit pe cineva cu care rezonez. Sunt tare fericita si nu exagerez. Devenise stresant sa plec de la salon dezamagita de rezultat.

2014-04-26 12.47.20Cel care mi-a captat atentia si a reusit sa imi castige increderea, se numeste Marius.  Marius Dragomir. Este un tanar entuziast, care isi iubeste meseria si care o practica cu pasiune.

Mie mi-a captat atentia atunci cand a fost in stare sa recunoasca un ombre nu prea bine facut. Mi-au trebuit 2 luni sa il caut si sa ii propun sa imi repare ombre-le. Si mi l-a reparat.

Adica a facut din .. rahat, bici! Si ce  bici! 😀 Si m-a si tuns… in scari.. nu terase 😀 cum practica multi „stilisti”. De peste 6 ani nu am mai gasit pe nimeni care sa rezoneze cu ideea mea ca scarile trebuie sa fie „finute”. .. de fapt am mai intalnit oameni care rezonau cu ideea, dar cand taiau, „scarile” tot „terase” deveneau.

Opera de arta a lui Marius:

ombre realizat de marius dragomir

si tot operele lui Marius:

tunsoare fetita marius draomir tunsoare baietel Marius Dragomir

Desi din imagini pot parea locuri diferite, nu sunt. De fapt sunt, dar nu chiar de tot. Pe cei mici i-am tuns la Oana Style – Junior iar pe mine m-a „facut” la sediul din Jolie Ville. Ambele, pe soseaua Erou Iancu Nicolae… dar pe care fii-mea a compilat-o cu denumirea cartierului in care se afla, asa ca a decretat ca ea a fost pe Soseaua Piperata! 🙂

La ce tratamente au primit cei mici si judecand dupa felul in care e amenajat spatiul, nu cred ca trebuie sa va spun ca Marius e eroul lor. Vroiau sa mearga sa se tunda in ziua imediat urmatoare celei in care au fost. 😀

Pe mine, e de la sine inteles de ce m-a cucerit. Rezultatul vorbeste de la sine. 🙂

Data viitoare il luam si pe Sorin cu noi.. sa il rasfatam la Baber Shop! Pentru ca merita! … si pentru ca nu a beneficiat pana acum de un tratament clasic tip „barber shop”.

Articole pe aceeasi tema