Rivalitatea intre frati – un soi de cod genetic

Nu stiu daca sa rad sau sa plang…

Desi cei mici se incaiera cu orice ocazie, tin sa doarma impreuna. Si nu doar impreuna in aceeasi camera, ci in acelasi pat. Noroc ca patul de jos este extensibil si au 170 x 140 cm la dispozitie pentru somn. Ar putea parea suficient….

Dorm pe latimea patului si au un soi de „gentelmen’s agreement” si fiecare are jumatatea lui de pat; 85 de cm pentru fiecare… ar trebui sa fie suficient… In unele seri isi pastreaza jumatatea de pat, in altele (rare, e drept) dorm imbratisati, in altele…..

Acum doua nopti, pe la 5 si ceva, il aud pe Vladu scancind in somn, asa ca m-am prezentat sa verific ce si cum. El era inghesuit in coltul lui de pat iar sor-sa, in somn, inceca sa castige si mai mult teritoriu. M-am miscat mai in reluare, e drept, asa ca nu am mai avut timp de reactie atunci cand, in somn, a strans pumnul si i-a tras sora-sii una fix in piept. S-a miscat si el in reluare, ca Maria nici macar nu s-a trezit. L-am mutat in patul nostru, unde si-a continuat somnul nestingherit…

Copii mei chiar au rivaitatea in sange de ajung sa reactioneze si in somn…

Acum trebuie sa ma hotarasc daca rad sau plang. Si dupa ce rad sau plang, trebuie sa hotarasc ce alte metode sa mai incerc cu ei….

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Gena, tot e bine ca vor sa doarma impreuna
    incet-incet se aseaza totul
    e normal sa reactioneze, indiferent daca ti se pare constient ori nu
    ai mei se cearta ca niste chiori cand ii apuca si dupa 5 minute sunt aliati

      1. stiu….dar crede-ma pe cuvant ca se calmeaza ei in timp…tine si de atitudinea voastra (o zic din experienta…de cand locuim doar noi 4 se vede diferenta)