Ce faci intre 6 si 10 octombrie?

Habitat for Humanity România te cheamă să fii voluntar în Caracal!

Vino Sub același acoperiș cu noi! Habitat for Humanity România te cheamă ca voluntar în Caracal la Big Build 2014. Vino să dai o mână de ajutor celor 200 de părinți și copii ce locuiesc în Ghetoul Carpați din Caracal.

În Ghetoul Carpați din Caracal sunt două blocuri, construite în anii ’60. Blocurile se află într-o stare avansată de deteriorare și au nevoie de renovare completă, inclusiv de instalații sanitare, electricitate și canalizare, izolare termică și de amenajare a teritoriului.

Nevoia urgentă este de a repara acoperișul celor două blocuri.

Habitat for Humanity România va începe intervenția în comunitate odată cu BIG BUILD 2014. Între 6 și 10 octombrie, împreună cu voluntari din țară și din străinătate, va repara acoperișului unuia dintre cele două blocuri. Intervenția în Caracal este cuprinsă în proiectul zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune, prin finanțarea căruia se va renova unul dintre blocuri.

Ajutorul tău va schimba viața unei familii. Vino alături de noi să îi ajutăm să nu le mai plouă în casă.

Ce vei face: ne vei ajuta la transportarea materialelor (tiglă, lemn, OSB), tăiarea lemnului și OSB-ului cu circulara sau fierăstrăul de mână, vopsirea elementelor din streașină, montarea schelelor, etc.

Cum poți participa Înregistrează-te aici pe site-ul www.bigbuild.ro. Tot acolo vei găsi informații suplimentare.

Articole pe aceeasi tema