8863. Atat.

2014-10-20 12.43.31Farfuria este un simbol pentru proiectul “Mese calde pentru copii defavoritati” organizat de Crucea Rosie Romana si sustinut de companie. In ce consta aceasta actiune – peste 60 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, proveniti din familii defavorizate din Alexandria, vor beneficia de mese calde in perioada 20 octombrie – 19 decembrie 2014, in fiecare zi. De ce a fost ales acest judet, deoarece conform datelor Crucii Rosii, judetul Teleorman este in grupa celor mai sarace judete din Romania.

Acesta este primul pas facut de Crucea Rosie Romana si Johnson’s baby, care poate fi continuat de fiecare dintre noi cu o donatie de 2 euro la numarul de SMS 8863 (valabil in orice retea). Toti banii stransi la acest numar de SMS vor fi donati catre copiii saraci in cadrul proiectului Mese calde pentru copii defavorizati.

Proiectul Mese calde pentru copii defavorizati este o actiune la nivel european ce se desfasoara in sase tari din regiune: Romania, Croatia, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina beneficiind in toate aceste tari de suportul Johnson&Johnson si al Societatii Nationale de Cruce Rosie.

 –––––––––––––––––

Textul de mai sus nu imi apartine… este comunicatul pe care l-am primit. Nu am stiut cum sa scriu mai bine decat au facut-o ei. Farfuria din imagine mi-a fost trimisa.. Si acum am un nod in gat atunci cand o privesc. Mesajul scris pe farfurie este cat se poate de real.

Strangeti-va copiii in brate si trimiteti un SMS la 8863!

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Am mai vazut un articol de genu pe ceva blog si mi s-a facut atat de mila de copii saraci cand am vazut ce scrie in farfurie incat , nu m-am putut abtine si am trimis un mesaj. Sper sa ajute , fie el doar unul singur !