Ciclurile vietii…ale vietii mele

Viata e ciclica. Au scris altii teorii despre asta; nu e cazul sa dezvolt… Privind in urma, vad ca un ciclu de viata la mine dureaza aproximativ 8 ani.

Pe la 8 ani mi-am dat seama ca fetita baietoasa nu e bine perceputa in comunitate si am inceput sa ma reinventez. A durat mult, nu m-am transformat niciodata intr-o domnisoara desavarsita, insa mi-am domolit mult pornirile.

La 16 ani am luat-o razna complet si am fost adolescentul-cosmar pentru orice parinte…

La 24 de ani mi-am dat seama ca este cazul sa ma schimb si sa imi pun ordine in viata.. „Curatenia” a durat cam 4 ani, dar s-a intamplat…

Dupa 32 de ani am inceput sa ma lupt cu o criza putrernica de personalitate. Mama (aproape) devotata si femeia independenta care isi dorea o cariera de succes au inceput sa se lupte pentru suprematie. Echilibrul nu am reusit sa il ating. Inca lupt pentru el, dar un lucru stiu sigur: motivatia mea este familia!

La viu cat dureaza un ciclu de viata? .. sunt curioasa.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Acum, ca ma gandesc la asta, nu am avut etape atat de bine delimitate. Dar sunt etape care dureaza mai putin, altele se intind pe ani buni.
    Mie mi-au trebuit ani multi sa inteleg, zeci de ani, ca in viata unele lucruri depind de noi, altele nu. Eu, care am ramas orfana de la 5 ani, care pana la 20 pierdusem cam tot ce se poate pierde: mama, tata, toti 4 bunici, care chiar anul trecut m-am luptat cu un cancer, am inteles ca sunt lucruri pe care le putem controla si sunt lucruri asupra carora nu avem nici un control. Important e cum reactionam noi la tot ce ni se intampla. Iar tu, chiar daca spui ca inca nu ai atins echilibrul, sunt convinsa ca ai destula putere de a-ti croi viata asa cum vrea sufletul tau. Te imbratisez!

    1. wow, simt ca am trait intr-un glob atemporal.. nu stiam prin ce ai trecut. Imi pare rau ca ai trecut prin asta si bine ca ai depasit aceasta etapa! Esti o invingatoare! Te imbratisez si eu!