Multumim!

Am participat, ne-ati ajutat votandu-ne si am castigat. Si pentru asta va multumesc din tot sufletul!

Nu, nu am avut programe sau aplicatii care sa ne ajute in sistemul de votare. Nu nu am fraudat in nici un fel votarea… doar am muncit mult. Ne-am stresat prietenii si cunostintele din online si offline. Patru zile am respirat numai facebook. M-am metamorfozat in monstruletul de facebook, care cum te vede online iti trimite un link… si am votat si eu pe altii la randul meu… cam 40% dintre cei care ne-au like-uit au cerut voturi la shimb. Le-am dat, pentru ca ne doream Manduca.

… cu ocazia asta mi-am amintit de ce urasc concursurile cu like-uri… dar am mers mai departe, pentru ca imi doream Manduca. Nu sunt norocoasa. Stiam ca nu am sanse sa castig o Boba, asa ca am luptat pentru Manduca, pana la capat. Si monstruletul de facebook a castigat, desi stia ca a devenit antipatica multora…. dar si-a dorit Manduca si a castigat-o.

Inca de la citirea postarii despre concurs, am visat la o Manduca neagra… cum in articol nu era specificata culoarea, am presupus ca se va acorda in functie de preferintele castigatorului, in limita stocului… dar cum premiul era oferit de Manduca.de nu mi-am imaginat ca vor fi probleme cu stocurile. … si am visat in continuare la Manduca neagra. Cand am cumparat-o pe prima nu aveau neagra, asa ca am luat rosie. Acum puteam sa am una neagra. 😀

… Am primit coletul cu o Manduca ALB-NATUR, care ne-a fost trimisa,  fara ca macar sa fiu intrebata daca avem vre-o preferinta… era frumos macar sa fiu anuntata inainte de expedierea coletului ca nu exista altceva pe stoc…  sau sa mi se explice ca, desi nu a fost specificat de catre organizatori, premiul este acela si nu exista loc de preferinte.

Stiu ca se intampla lucruri mult mai rele in viata, pe langa care o Manduca natur, pare un vis frumos, insa eu am fost putin dezamagita… ca imi permisesem sa am asteptari; ca gresisem la cititul printre randuri…. DAR, un mesaj pe facebook ma intreba daca nu imi doresc petrol sau rosie (parca astea erau optiunile) ; si am dorit una petrol … ca rosie aveam. S-a produs schimbul de pachete iar eu am luat pachetul continand manduca petrol si l-am pus, nedesfacut, in sifonierul piticilor. Imi pierise orice urma de entuziasm. 🙂 … pana aseara, cand am citit o postare de-a Cristinei (mama lu’ HipHip) despre Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati. Asa am aflat ca am o comoara in sifonier: o Manduca New Style – Neagra. 🙂 In dimineata aceasta am fugit la ING si am depus in contul HIPHIP diferenta de bani pentru upgrade-ul de model si am desfacut, in sfarsit, coletul.  .. Nu intrebati de ce, dar nu am indraznit sa il desfac pana nu am achitat diferenta. 😛

Nu sunt fericita, sunt foarte-foarte fericita! Multumesc! Si pentru like-uri si pentru premiu.

… Si sunt tare fericita, deoarece, in pachet, am gasit un produs complet diferit fata de Manduca pe care o stiam eu 🙂 … Dar promit sa scriu mai pe larg despre diferentele pe care le-am sesizat instre cele doua produse.

Daca nu urmaream blogul Cristinei, oare cand as fi aflat ce este in pachet? 🙂

 

 

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. felicitari, s-o stapaniti sanatosi, vrem poze cu beneficiarii in ea:), poze la care vom da oricum like daca le pui pe FB, pentru ca ne vor placea cu siguranta.

  2. Urmeaza-ti visul, parca asa se spune, nu? 🙂 🙂 🙂 Ma uimeste si ma amuza tenacitatea ta, fetita. Daca micutii iti vor semana fie si pe jumatate, e bine! Felicitari, ai dovedit ca se poate.

  3. Gabi, eu m-am pierdut in coletele si culorile tale. am citit de 2 ori, dar ..tot ambiguu mi se pare ca e, ma lamuresti pls? mai intai ai primit natur si apoi (tot cu cristina) ai facut schimb sa iei un petrol? dar ai primit una neagra….cu mentiunea ca trebuie sa achiti o diferenta de bani? si tu nu stiai…ca trebuie sa achiti? sau nu era musai…?

    1. @Adriana, am primit naturul de la cristina, si tot cristina m-a intrebat cu ce culoare vreau sa o schimb si am ales petrol. Ea mi-a trimis coletul nou iar eu cel cu natur, retur. Cristina nu mi-a cerut nici o diferneta .. si nici nu mi-a spus ca in pachet nu e o manduca petrol ci un new style negru. Am aflat ce e in colet abia dupa ce am citit postarea de pe blogul ei :D. Am achitat-o pentru ca asa mi s-a parut firesc si corect, atat fata de ea cat si fata ce ceilalti participanti.

  4. Ma bucur mult ca ai obtinut (chiar mai mult decat) ce ti-ai dorit! Sa o folositi sanatosi!

    Si nu stiu de ce crezi ca nu puteai casrtiga Boba! Ti-am zis ca poza ta si a lui Sorin mi s-au parut printre cele mai frumoase!

    Pupici!

    1. @Raluca, multumim tare mult. 🙂 Am fost „traznita ” inca din primele secunde in care am pus-o pe mine. Sincer, nu ma asteptam sa fie diferente ATAT de mari. In mintea mea, Manduca, Ergo, Boba, samd erau la fel… credeam ca diferentele sunt minore … acum realizez ca nu este asa….
      Cat despre noroc… eu nu prea am noroc (cu exceptia celui de a fi inca in viata). Toata viata mea, am muncit din greu pentru tot ce am obtinut… Chiar si pentru castigarea acestui concurs.