Kilogramele la control

Cu ceva vreme in urma, spuneam ca voi face un exercitiu de sinceritate si imi voi face publice dimensiunile… e greu, mi-a luat mai mult decat credeam… dar mi-am facut curaj…..

Din punct de vedere alimentar, nu am luat masuri drastice. Doar incerc sa imi tin sub control poftele si sa mananc normal…. doar ca in ultima perioada am participat la destul de multe evenimente la care nu am putut spune nu unor mancaruri care nu fac deloc casa buna cu un regim de viata sanatos… 😛

… dar merg in continuare la „sala SF„, unde, o data pe saptamana, timp de 20 de minute, muncesc de imi sar capacele. Si nu exagerez. Transpir prin toti porii si imi lucrez aproape fiecare grupa de muschi. Lunea viitoare voi face cea de a patra sedinta de antrenament EMS, dupa care voi posta noile masuratori. Sper sa fie noi…. Rezultate spectaculoase gen 2-3 numere la haine, nu-s. Insa eu ma simt minunat cand merg si imi dau duhul acolo… Si la cat transpir, si la ce febra musculara am dupa, sunt ferm convinsa ca nu numai duhul mi-l dau pe acolo… abia astept momentul adevarului… mai ales ca parerile necredinciosilor care posteaza pe pagina lor de facebook sunt destul de multe. Sunt sigura ca cei ce hulesc acest tip de antrenament nu l-au incercat… eu dupa primul abia mi-am revenit.. dupa 3 zile. 😀

Am fost si eu la sali traditionale la viata mea.. desi imaginea postata ma poate contrazice, insa nu am reusit in nici o sala traditionala sa am parte de 20 de minute de antrenament atat de intense. Faptul ca aleg sa merg saptamanal din Bucurestii Noi pana la Piata George Cosbuc pentru a face un antrenament de 20 de minute spune ceva….

Am mari emotii pentru remasurare…..

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Genul asta de aparate (ca si cele pentru reducerea celulitei) au efect doar atunci cand le folosesti. O data ce te-ai oprit, problemele revin, daca, si eu ma indoiesc de asta, dispar cu adevarat.
    De fapt scopul lor e sa te faca sa platesti o perioada cat mai lunga de timp, beneficii nu prea sunt pentru tine, doar pentru ei.

    Febra musculara nu e un indicator al eficientei. Apare oricum dupa o perioada de inactivitate , chiar daca faci sport la intensitate redusa. Iar in cazul tau, care faci doar 20 min pe saptamana, vei avea febra musculara mereu (ceea ce nu e chiar ok, febra insemna microleziuni musculare) – si de aici apare ideea ca iti lucreaza corpul foarte bine. Dar nu e chiar asa.

    20 min de sport pe saptamana sunt aproape inutile, nu vor inlocui niciodata activitatea fizica regulata (3-4 ori/saptamana – ca sa ai rezultate).

    Ca sa ai motivatie trebuie sa te gandesti la toate beneficiile sportului- sanatate (in primul rand), o stare de spirit buna, si apoi aspectul fizic.
    In plus, dupa o vreme de mers la sala nu vei mai avea febra musculara, dar devii dependenta de miscare. iti ia cam 1-2 luni, timp in care uneori e foarte greu sa te mobilizezi. Stiu, am trecut prin asta, am si acum zile in care n-am chef deloc sa merg, insa cand intru in sala si simt mirosul de acolo imi revine cheful instant (pentru asta ii multumesc creierasului meu 🙂 )
    Motto-ul meu, de peste un an, e urmatorul ” nu vreau sa fiu o baba cu medicamentele in punga, la coada la farmacie”. Mie imi pare rau ca nu am inceput mai din timp cu sportul, m-am apucat la aproape 40 de ani…
    Oricum, e bun la oase (remineralizeaza), ceea ce pentru femei e ffff important.

    Si pe langa sport trebuie avut grija si la alimentatie.

    Diana