Violenta domestica. Reactii radicale.

Nu credeam sa ajung aici. Eu, cu ochiul vanat?! Nu puteam concepe asta. NU putea sa mi se intample mie asa ceva.

2014-01-06 22.34.14

Si, totusi, iata-ma! Din poza nu se vede foarte bine. In realitate se vede zgariat, umflat si acum e usor vanat. Si inca doare. Dupa doua zile. Am „noroc” cu cearcanele mele patogene ca mai atenueaza „efectul vizual”. Dar un ochi este mai incercanat decat celalalt. Curand va trece.. dar eu nu voi uita .. ca Vladimir mi-a invinetit un ochi! :))

Mai nimeni nu a crezut ca Vladi este vinovat. Nici macar nu stiu cu ce m-a lovit. Stiu doar ca a durut groaznic, ca o aveam pe Maria in brate iar el mi-a sarit in cap in timp ce m-a pocnit cu ceva ce tinea in mana. Nu stiu ce tinea in mana.

Acest episod este mai degraba un accident domestic. Dar este primul provocat de el si primul in care eu sunt victima. Si asta m-a pus pe ganduri. Si am analizat situatia; pe toate partile. ย Si am decis! Astazi cojocareii ( supranumiti si fratii-dinamita) vor merge la primul antrenament de aikido!

Voi cum consumati/canalizati energiile celor mici?

PS: Stiu ca postarea are o nota exagerat de dramatica. Am exagerat voit; glumind.. ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

14 comentarii

  1. Cand am dat-o pe Ana la gradinita m-am gandit ca isi va consuma energia si acasa va fi mai linistita fara fuga si sarit prin paturi toata ziua, dar nici gand asa ca am zis sa o dau la dansuri poate asa is mai consuma energia dar ghici ? nici gand, vorba sotului dupa ce o iau de la dansuri (de doua ori pe saptamana) pot sa o duc sa fuga doua ture de stadion si tot ar mai vrea sa sara un pic la sfarsit. Bun deci, am cautat alta activitate si cum orasul la noi este mic am ramas doar cu locul de joaca pentru copii la care mergem in fiecare marti doua ore si ajungem la 8 seara acasa si ai ghicit, ea inca vrea sa se joace si sa sara in pat.
    De curand i-am luat o catelusa cu care fuge prin casa pana oboseste catelul si nu mai poate nici sa se ridice in patru labe dar ea tot mai fuge doua trei ture asa ca, m-am resemnat, nu am ce sa ii fac are prea multa energie.
    Am uitat sa spun are 4 ani jumate ๐Ÿ™‚

    1. wow. ๐Ÿ™‚ recunosc ca ma simt mai normala dupa ce am citit comentariul tau ๐Ÿ™‚ e bine cand mi se aminteste ca nu doar ai mei sunt niste miniomuleti ce par conectati la o sursa inepuizabila de energie.

  2. nu stiu ce sa zic
    este o varsta cam mica
    cand a inceput Daria taewkondo, sensei ne-a explicat ca nu ia niciodata copii mai mici de 6 ani pentru ca un antrenament de acest gen le deformeaza coloana
    ei sunt inca in crestere si e nevoie de anumite exercitii care sa nu le solicite coloana
    Daria avea 4 ani cand a mers la antrenamente, dar a fost aleasa numai pentru ca parea de 5 ani si pentru ca nu faceau antrenamentele dure pe care le faceau cei mai mari
    sa te interesezi ce tip de antrenament fac ca sa nu aibe probleme de sanatate mai tarziu
    au multa energie,e adevarat
    dar merge si inotul (e si foarte sanatos pentru ca li se dezvolta imunitatea) ๐Ÿ˜‰

    1. Inot nu am gasit la orele la care imi conveneau mie.. si recunosc, nu m-am agitat prea tare din motive de vreme… Pentru inot avem planuri pentru primavara

  3. Si eu mi-am furat-o de la fi-miu. Cel mai rau a fost cand mi-a returnat ceasul de mana pe care i-l dadusem sa-l admire. Ei i l-am dat in mana, el mi l-a returnat in ochiul drept, care a stat inchis cam jumatate de zi ๐Ÿ™‚
    Aikido ma tenteaza si pe mine, sau ceva arte martiale oricum. Studiez problema, asa ca astept reactii de la tine.

  4. Noi practicam optionale la gradinita: dansuri si karate sunt cele cu miscare. In weekend avem inot iar pe acasa jucam diverse jocuri de rol. De cele mai multe ori, eu sunt printesa, el e printul care ma salveaza de dragon. Toate acestea, alaturi de avantajul ca avem curte si putem iesi afara mai des, ii consuma energia.

    Daca este activ, ii poti lua asa ceva: http://www.decathlon.ro/saci-de-box/8284593-punching-bag-juniori-1.html. Este un fel de Hopa Mitica, un sac de box din plastic, gonflabil, cu baza in care pui apa. Noi l-am luat din Decathlon si este grozav. Sansele sa se raneasca sunt nule si ii place la nebunie. A gasit tot felul de moduri de a se juca cu el, singur, cu noi sau cu prietenii iar dupa o sesiune din asta cade lat :).

    1. Nu as vrea sa ii invat sa se bata. Cu doi imi pare cam riscant sa iau acel sca de box… Oricum, am fost la Aikido si mi-a placut mult. ๐Ÿ˜‰

  5. :)))) si credeam ca sunt singura pocnita de copil :))) Eu mi-am luat un cap in nas cand a coborat in viteza de pe topogan. Aaaa, si o lanterna in cap cand avea nervi…. La 2 ani mi se pare mica sa aiba activitati extracurriculare… o mai las pana la gradi.

    1. eu nu sunt singura. Mai e bunica mea, careia i-a dat sangele de cateva ori… si sor-sa pe care a invinetit-o fara numar.. Atata timp cat noi nu ii facem fata e clar ca are nevoie de mai mult/ altceva. Nu stiu daca aikido e o alegere buna, dar merita incercat. Vom vedea cum va fi..

    1. Din cate am inteles, ii oboseste. ๐Ÿ™‚ Asta e primul lucru bun. La 2 ani si jumatate, respectiv 4 ani, nu prea se poate face aikido conventional. Am discutat cu alti parinti si cu senseiul si am inteles ca este vorba de o metoda neconventionala care imbina, aikido cu joaca

    2. Am fost! Metoda e totul! Avem noroc ca am dat peste cine trebuie. Detaliez in post separat, pentru ca merita.