Viata ca o dieta continua

Pentru unii dintre noi, eu fiind inclusa, chiar asa este Viata este o dieta continua. Uneori cu rezultate, alteori fara, dar mai toti ne simtim datori fata de noi sa incercam.

Daca va tenteaza ideea unei diete „in grup” (virtual, of course) puteti accepta provocarea lansata de cei de la Bucataras.ro. Ideea e simpla: nutritionistul cu care colaboreaza ei ofera un meniu saptamanal si retetele pentru prepararea meselor. In plus mai sunt cateva reguli ce trebuie respectate si tin de orele la care trebuie luate mesele & stuff. Daca va tenteaza, gasiti detalii pe pagina lor de facebook. Se incepe de Luni!

Eu una nu ma bag. Am inceput anul cu promisunea facuta mie ca mai incerc o data, my way. Pana acum m-am tinut de ce mi-am propus.. sper sa nu ma abat de la cale.

Vine vara, inca nu imi pare bine. Poate anul acesta va fi anul in care voi face pace cu mine.. Poate…

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Si eu sunt in aceasta categorie, dar am decis ca nu mai tin absolut nicio dieta. Au functionat multe, insa ulterior la fel de bine am pus la loc.

    Asa ca unul dintre obiectivele de anul acesta este sa imi schimb complet modul in care mananc. Nu neaparat ce, ci cum mananc. Singurul lucru la care am renuntat complet este Cola, pentru ca o perioada lunga de timp am inlocuit, practic, apa cu Cola.

    In rest, nu vreau sa renunt la nimic. Nu as putea, pe termen lung. In schimb am zis ca voi incerca sa mananc mai organizat un pic, sa reduc cantitatile, sa incerc sa mananc mai putin, dar mai des si sa le combin mai bine. Nu am cum sa nu mananc seara, dar incerc sa aleg alimente mai usoare.

    Nu urmez niciun plan consacrat, nu am reguli scrise, nici de mine, nici de altii, pur si simplu lucrez cu mine insami ca sa invat sa mananc ce imi place intr-un mod care imi face bine. Si sunt mai impacata cu aceasta decizie decat atunci cand am tinut diferitele diete.

    Iti doresc ca acest an sa fie anul in care vei face pace cu tine :).