Papagalu’

Cu cateva saptamani in urma am primit de la 4ACE o jucare de testat. … momentul nu a fost cel mai potrivit intrucat a fost cam in perioada in care ocluzia intestinala mi-a dat batai de cap si nu prea am avut chef de joaca, insa mi-am revenit si m-am jucat in voie cu un papagal.. glumesc. E vorba despre un Parrot Minikit Neo 2.

Nu sunt la prima interactiune cu produsele Parrot; pe cand conduceam KIA Sorin mi-a instalat un dispozitv Parrot .. incorporat in sistemul audio al masinii, nu independent ca minikitu-l Neo 2 pe care l-am testat acum.

Ce mi-a placut la  Parrot Minikit Neo 2?

– Este usor de instalat si operatiunea poate fi facuta de oricine.

– Este ideal pentru familile care detin mai multe autoturisme; se muta rapid si fara batai de cap.

– Are o autonomie destul de mare; nu mi s-a intamplat sa raman fara baterie in trafic.

– Experienta condusului cu dispozitivul activat este un must try. Despre siguranta in trafic nu va spun ca stiti si voi. Exceptand drumurile la si de la job, 90% din timpul in  care conduc sunt insotita de copii. Dispozitivul Parrot le da ocazia celor mici sa se implice activ in convorbirile cu buncii, matusa sau tatal lor iar asta ii face tare fericti. In plus, Parrot-ul ne scapa de pasatul telefonului in masina atunci cand ei tin mortis sa vorbeasca cu cineva la telefon. Inca un plus pentru siguranta.

– Pretul. Eu l-am gasit online la 358 lei. Ma astept ca produsele Parrot sa isi mentina calitatea, iar cel pe care il ave instalat la KIA are peste 11 ani si functioneaza fara probleme.

Ce nu mi-a placut?

– Controlul vocal… nu am gasit pana acum un aparat care sa imi inteleaga toate comenzile… desi engleza mea nu e de balta.

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Am si eu un astfel de dispozitiv si pot sa afirm cu tarie ca este foarte folositor. Nu imi place sa folosesc telefonul in trafic, dar cand este nevoie il folosesc fara probleme.