Pampers e mereu alaturi de Vladi… si de toti ceilati copii ce au nevoie (P)

Scutec Chilotel PampersNu pot sa spun ca ma afecteaza privirile si comentariile acuzatoare ale celor ce afla ca Vladi inca foloseste pemparsi; ma afecteaza faptul ca el este afectat, asa ca i-am facut „suferinta” mai usoara cu ajutorul Pampers care ne-a trimis spre testare noile  #ScuteceChilotelPampers.

Testat, placut, usurat viata „baiatului mare” care nu vrea „pempals de bebelus”. Nu, nu… astia nu sunt de bebelus, sunt chilotei pentru baietii mari care au urgente! Ne-am inteles? 🙂 Baiatul meu este printre primii care testeaza noua generatie de scutece-chilotel Pampers si cu sprijinul Pampers si  copilul tau poate fi printre primii care testeaza noua generatie de scutece-chilotel Pampers! Ce zici, vrei?

Daca nu esti convinsa, poate te va convinge Pampers:

Noile scutece chiloțel Pampers oferă aceeaşi promisiune de până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii aşteptată de la scutecele Pampers, datorită celor două caracteristici specifice brandului Pampers:

•             Micro perlele™ Pampers pot absorbi de până la 30 de ori greutatea lor şi protejează de umezeală

•             Stratul extra absorbant pentru somn Pampers absoarbe umezeala şi o distribuie în mod egal în mijloc absorbant al scutecului, oferindu-i bebeluşului până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii pe parcursul nopții, pentru dimineţi mai distractive şi fericite

Noile scutece chiloțel Pampers au benzi flexibile în jurul taliei şi în jurul piciorușelor, alcătuite din materiale cu o textură moale, care permit pielii să respire.

Eu garantez atat: nr. 5 folosit de un copil de 4 ani – absorbtie totala! … ceea ce la cantitatea de urina eliminata de un copil de varsta asta e mare lucru.

Pe sistemul primul venit – primul servit, primele 20 de persoane care se inscriu lasand un comentariu  la aceasta postare utilizand o adresa de email valida si oferind un nume real cu mentiunea „particip” si marilea #ScuteculuiChilotelPampers pe care si-l doreste, primesc spre testare un pachet de #ScuteceChilotelPampers. In plus, fiecare dintre castigatoare va putea nominaliza la randul ei o alta persoana care va primi spre testare un pachet de #ScuteceChilotelPampers.

Inscrierile incep acum si se termina la atingerea numarului de 20 de participanti cu inregistrari valide, dar nu mai tarziu de Duminica, 09.08.2015 ora 24:00.

Castigatorii vor fi contactati prin email pentru a oferi detalii pentru livrarea produselor.

Atentie: modelul acesta de scutece este disponibil doar pentru numerele 4, 5 si 6. Rog alegeti doar dintre marimile disponibile, in caz contrar inscrierile vor fi invalidate.

L.E: inscrierile s-au inchis intrucat a fost atins numarul de 20 de participanti 

Articole pe aceeasi tema

42 de comentarii

  1. Buna, noi îndată ajungem la nr 4. Ne -ar plăcea foarte mult sa testam noile #ScuteceChilotelPampers 🙂
    Particip
    Bianca Roxana Anitei
    O nominalizez pe Pal Liliana

  2. Mi-ar placea sa le incerc si de asemenea o nominalizez pe sora mea Roxana si piciul ei Rares. Marimea 4 #ScuteceChilotelPampers

  3. Alexe Andrada
    Particip,#ScuteceChilotelPampers nr 4 baietel,multumim

  4. Particip,Vasiliu Sonia.Marimea 5 #ScuteceChilotelPampers pentru baietelul meu drag.Nominalizez pe Diana Hogea.

  5. Particip! Vreau sa testez noile scutece chilotel, puilul meu foloseste acum marimea nr.5

  6. Scuze, am uitat sa trec ca pentru fina mea Rotila Gina, ar fi nevoie de marimea 4.

  7. Particip cu drag, avem nevoie de noile #ScuteceChilotelPampers marimea 5. Tihulca Nicolae Claudiu klauss_tc@yahoo.com. O nominalizez pe fina mea Rotila Berdei Gina, va avea nevoie si ea pentru finutul meu.

  8. Ma bucur sa fiu prima care participa la testarea chiloteilor Pampers care sper sa ne fie de mare ajutor acum cand Antonia incearca marea trecere la olita.
    Deci mama Candea Laura spune „particip”
    cocorada27@yahoo.it

  9. Particip! Teodora Gaina
    Marimea 4 #ScuteceChilotelPampers
    O nominalizez pe cumnata mea Iulia. Marimea 5 de data aceasta.

  10. Buna,
    Particip cu mare bucurie!
    Numele meu e Ana Dumitrescu si as avea nevoie de marimea 5 #ScuteceChilotelPampers
    Multumesc!

    1. @adina-iancu , te rog sa respecti formatul de inscriere solicitat. Rog reinscriere. Multumesc frumos.