10 pasi esentiali pentru ingrijirea bebelusului

Am primt un mesaj pe Facebook prin care eram anuntata ca pe site-ul eumama.ro se poate descarca gatuit cartea 10 pasi esentiali pentru ingrijirea bebelusului.
Eram anuntata ca din aceasta carte poti invata:

1. Cum sa pregatesti bagajul pentru maternitate pentru tine si bebelusul tau.
2. Cum sa-ti ingrijesti sanii si cum sa-ti alaptezi nou-nascutul
3. Ce obiecte sa cumperi pentru alimentatia artificiala
4. Cum se face baita bebelusului si care sunt articolele pentru baita
5. Cum sa doarma bebelusul si cum sa-l hranesti in timpul noptii
6. Ce hainute si accesorii sa cumperi pentru nou nascut
7. Cum sa alegi obiectele necesare pentru camera copilului
8. Care este trusoul bebelusului pentru plimbare
9. Cum si cand sa incepi diversificarea alimentatiei bebelusului
10. Ce sa contina trusa medicala pentru bebelusi si copii

Vazut, citit, placut!

Mamicile veterane probabil ca vor zambi la citirea acestui post, insa pentru novicii ca mine, orice informatie este mai mult decat binevenita. Cei interesati pot descarca gartuit cartea, aici.

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. eu am zambit acum ( in sarcina eram ca tine, cautam tot ce se putea si tot ce detinea o cat de mica informatie despre viitorul pui de om ce crestea si se dezvolta in mine), am zambit pentru ca niciodata -asta e stiuta- teoria nu se pupa cu practica.Eu zic sa nu te repezi inca a cumpara obiectele pentru alaptarea artificiala ca poate ai laptic si o alaptezi natural pe micuta ta ( eu n-am avut si am cumparat ca si tine mai multe decat trebuia, bani investiti aiurea total), la fel este si cu mancatul noaptea ( poate va semana cu al meu care nu a mancat decat fix o luna inj timpul noptii, de atunci dormim toti ca purceii pana dimineata, ba acum ne mai trezim si pe la 10 daca n-avem treaba caci el zilnic atunci se trezeste ), la fel si cu baia,etc.DEci tu citeste bine, aduna informatii, sa le stii pe dinafara 😀 dar nu te arunca sa cumperi chiar tot.Iar cu hainutele…eu dac-as mai avea un copil acum ( oricum are hainele de la Ayan pastrate, cele unisex desigur)nu as mai lua nici jumatate din ce-a avut el.Cresc uimitor de repede si pe zi ce trece hainutele in care ai investit atat raman mici si nu-i mai incap.Pupici si hai ca mai e putintel si o vedem si pe pisicuta ta ( eu abia astept! ) 😀