Celebrare – old style

…. aseara am regustat viata de dinainte de Maria…. si mi-e clar ca nu mi se mai potriveste. 🙂

Desi ne propusesem sa sarbatorim imbatranirea mea si anul ce tocmai s-a scurs de la cununia noastra religioasa, in varful muntelui, raceala Mariei si vremea deloc calda, ne-au fortat sa renuntam la planurile noastre si sa incercam sa ne descurcam cumva, loco….

Cum demult imi doream sa mai ajung la un spectacol de stand-up comedy, am hotarat impreuna ca cel mai potrivit mod de a infrunta anii necrutatori 😉 si „legarea” lui, este sa mergem la Club 99. Si cred ca a  fost o idee inspirata.

Pe cei care au performat i-am mai vazut si in trecut. Pentru cei carora le este cunoscuta fosta trupa Deko, sa stiti ca 99 este locul unde ii puteti revedea pe cei care, cu siguranta, v-au inseninat zilele.

Am fost si la alte spectacole de stand-up… insa nici o alta trupa nu mi-a placut la fel de mult…

Teo, Costel si Vio. Ei sunt vinovati de multe poante tari, dar TARI, la care am ras de-am facut febra musculara la abdomen (adica burta revarsata… inca 🙁  ) Din pacate, Costel nu a performat aseara. In locul lui a venit Micutul… pe care l-am vazut mai demult intr-un show de improvizatie la Deko… insa aseara a fost slabut 🙁 Tot Teo rules!!! Nenea asta e chiar genial, si daca nu l-ati vazut live pana acum, merita sa incercati … macar o data. Sigur veti devenii dependenti!  Nici Vio nu a fost rau… dar nu prea e pe stilul meu nenea asta… dar sigur e pe stilul multor altora… ca altfel nu ar mai fi atat de apreciat. 😛 … si a mai ramas „marele” absent, care reuseste si el niste poante bune tare… suficient cat sa mai vreau sa il vad si alta data. Astia sunt baietii de la 99. Merita sa le calcati pragul. Nu veti regreta nici un banut din cei 20 de ron pe care trebuie sa ii platiti la intrare. 😉

Si cum spectacolul a avut efectul scontat… iar apetitul nostru pentru distractie era atatat, ne-am mutat in El Grande Comandante… wow ce tinerete tumultoasa. Atunci rezistam fara probleme la 2-3 astfel de iesiri pe saptamana, cu intors acasa la ivirea zorilor… si de multe ori cu mers la job dupa numai un dus si o cafea imensa.

Aseara, m-au dovedit 3 beri mici (330 ml) si una si un sfert la jumatate…. toate baute pe parcursul a 4-5 ore. 🙁

Norocul nostru a fost ca am avut cu cine lasa pitica acasa, si ca dimineata, au luat-o parintii mei, iar noi am dormit porceste pana pe 11.30. 😉

Aseara am sarbatorit old style… si ne-am simtit bine, tare bine…. dar am si realizat cat de mult NU imi lipseste viata mea de dinainte de EL si de EA. Poate vom mai face astfel de „reconstituiri”, insa acest lucru se va intampla rar, si nu din nostalgie, ci numai din dorinta de evadare din cotidianul pe care am inteles ca il iubesc  la nebunie.

Sper ca cei ce au acceptat invitatia noastra s-au simtit la fel de bine ca si noi. 😉

Am 29 de ani, un sot minunat, o fetita fumoasa si sanatoasa. O viata de poveste… la care renuntasem sa mai visez. 😀 Sa traiesc si sa-mi traiasca!

Articole pe aceeasi tema

25 de comentarii

  1. La mulți fericiți, în noua ”rutină” în care ai intrat!
    Acum ați foat doar voi doi; mâine-poimâine vă va însoți și Maria, apoi o veți aștepta voi cu sufletul la gură să se întoarcă acasă noaptea târziu…
    Știu că acum toate astea par la ani-lumină de prezent, dar veți vedea ce repede zboară timpul!

    1. Multumim, Melania. … uite cum in trei cuvinte ne-ai adus cheful sa „pedepsim” copilul preventiv pentru nazdravaniile ce sigur le va face. 😉 😀 😀 😀
      ‘om fii si noi mai copti si mai intelepti la vremurile ce vor venii si le’om face fata. 😉

  2. La multi ani!!!!!! din tot sufletul i-ti dorim si noi sa fii sanatoasa la fel de fericita si de multumita alaturi de cei dragi tie.

  3. La multi ani si sa ne traiesti.Sa fiti fericiti,poate chiar mai fericiti decat atat.Se poate? 😀

    1. Adino, al meu sot zice ca se poate: … cica daca am fi 4 sau 5 am fii cu siguranta si mai fericiti… dar cred ca totul este numai motivational – pregateste terenul 😀 😀 😀

      1. Pe bune?Mai vrea?Si asa de repede?Adica,daca deja s-a apucat de pregatit teren……:D Mi-ar place sa vad intr-o zi cum arata o Marie la masculin.Asa dragalas si bucalat 🙂

        1. cu o zi inainte sa nasc s-a gasit sa exclame ca poate data viitoare facem gemeni. 😀 Exact ce imi doream eu sa aud, la suta de kile pe care o carau picioarele transformate in busteni si cu un travaliu abia-abia declansat.

          1. Vai nu pot sa cred :)) Cum sa zica ma asa ceva cand tu te chinuiai in momentul ala sa scoti unul?Uite ce bine e sa fi barbat. :))

          2. ahhh, si a zis-o atat de mandru si plin de speranta!! Cat am regretat ca era la cativa pasi departare si ca eu agilitate ioc. 😀 😀 😀

  4. La muulti ani!
    Nu imi vine sa cred cata asemanare e intre noi 🙂 noi pe 12 sept am facut 2 ani de la nunta ;), piticele ambele Marii si nascute cam in aceeasi perioda. Pfoai, ce mica e lumea.
    La multi ani, cu sanatate, fericire si belsug alaturi de EL si EA!

    1. Verucic, multumim si va uram si voua sa aveti parte de multi-multi ani fericiti de acum inainte. … in 3, 4 … sau in cati o vrea Dumnezeu. 😉
      Astea da, coincidente placute!

  5. La multi ani , Gabi!!!!!Multa sanatate, liniste si noroc alaturi de familia ta minunata!!!!E o vorba care spune ca lucrurile frumoase se intampla atunci cand te astepti cel mai putin.Sa nu incetezi niciodata sa visezi, caci visele sunt facute sa devina realitate ;).Dovada ….o ai in fata ta , un sot care va iubeste , care va respecta si un copil care va implineste pe amandoi mai mult ca orice .Iti doresc sa ai parte numai de bucurii si impliniri!Pup cu drag!

  6. La multi ani!!! In ciuda problemelor care le am aseara ati reusit sa ma faceti sa zambesc si sa ma simt un pic mai bine. Sa fii si sa fiti sanatosi si multumitii lui dumnezeu pentru tot ce v-a oferit in viata.Liniste, dragoste, copil frumos,……..foarte multe!Va pup si imi sunteti si-mi veti ramane dragi indiferent de ce se va intampla!