Sunt tatic de 6 luni!

22 Martie este ziua in care am devenit tatic. Au trecut deja 6 luni de cand sunt tatic cu norma intreaga! 😀  Inca simt emotia in suflet si acum, dupa tot acest timp.

Si acum dupa 6 luni am in minte imaginile din sala de nasteri: eu foarte agitat si ingrijorat de situatie,  ca doar acolo pe masa aceea erau cele mai dragi fiinte din viata mea, incercam sa ma stapanesc pentru ca trebuia sa filmez – ii promisesem sotiei mele ca nu o sa iasa imaginea tremuranda. 😀   …. Si a venit momentul cand am auzit primul scancet al Mariei.  Mi s-au umezit ochii si nu puteam sa mai respir. Am vazut-o: era minunata, era puiul nostru, nascut din iubirea noastra. Era un vis devenit realitate.

6 luni par putine pentru un om dar pentru mine sunt un univers intreg. Un univers de descoperiri, atat in sufletul meu, al sotiei mele, cat si in lucrurile pe care Maria le face in fiecare zi. Un univers pe care, de 6 luni, il exploram in 3! 🙂

La multi ani, Printesa mea!

Articole pe aceeasi tema

18 comentarii

  1. Si eu imi cer scuze pentru inarzierea de a-ti transmite , sa-ti traiasca micuta si voi sa fiti sanatosi sa ii puteti oferi un fratior!Intradevar sunteti o familie reusita si sa va iubiti tot timpul asa! Va pupam!

    1. imi permit sa raspund in locul lui: pai la tine nu se calculeaza dom’le intarzieri… decat la sms-uri 😛
      Reusita?? cine ne-a reusit?? 😛 😀 Glumesc. Stiu ca ne potrivim bine… cred ca ne bine, ca suntem compatibili in tot si ne mai si iubim pe d’asupra. 😉 … am avut noroc sa ne descoperim. 🙂
      Pupacim si noi.

  2. Imi cer scuze pentru intarzierea cu care am raspuns, insa timpul liber imi lipseste cu desavarsire. Din acest motiv scriu foarte rar.