Baby Expo – editia de toamna 2011

Inarmata cu mult curaj, mi-am luat copilul de o aripa si am plecat la Baby Expo. A fost prima mea iesire cu unul dintre copii, fara vre-un adult insotitor. Eu zic ca m-am descurcat cat de cat bine. La plecare mi-a pus-o bunica in masina, acolo am dat-o jos prin metoda rastogolire-impins si am rugat pe cineva sa imi aseze si mie copilul in carucior. 😀 Cred ca am parut cel putin ciudata, dar domnul respectiv a fost amabil si m-a ajutat. Mai greu a fost la plecarea de la targ, cand a trebuit sa ridic ploada si sa o asez in scaunul de masina, ca era cam obosita si maraia tare.  Cand am ajuns acasa, m-a salvat, din nou, bunica.

Spre deosebire de alte editii am plecat incantata de la aceasta… dar e posibil sa fi contat si faptul ca a  fost prima mea iesire la cumparaturi dupa 3 luni. 😀

I-am cumparat Mariei o pereche de gete-bocancel de la Hokide de care sunt tare incantata – piele peste tot … si mai erau si la reducere. 😀 Tot la reducere am cumparat si o pereche de papucei Tikki – am dat 52 de lei pe o pereche masura 2-3 ani (deah, ce sa fac daca Maria e mare-n toate cele); neredusi erau 64 de lei. Lui Vladimir nu i-am luat inca deoarece ma astept sa mearga abia la vara si pana atunci mai am timp sa vad daca si el traieste pe picior mare sau se va incadra in marimile standard.

De fapt pentru Vladimir nu am luat nimic. Are de toate pentru toamna. Pentru iarna trebuie sa ii cumpar un combinezon ceva mai gros, dar i-l iau atunci… sa vad ce masura cumpar, ca vad ca se rotofeieste pe zi ce trece. 😛

Am mai cumparat niste maruntisuri dintre care merita mentionate niste sosete trei sferturi. 😀 … le tot cautam de ceva vreme; n-am gasit uni, dar am luat niste modele interesante.  In rest m-am tot invartit dupa Ookee, dar nu i-am zarit si am tot cautat standul Cocon dar nici pe ei nu i-am gasit, insa am avut surpriza sa ma intalnesc cu „mama Coconului” afara. Anul acesta nu au participat in mod direct la targ, dar daduse o raita de prospectare a ofertei.

Am mai trecut si pe la Hip-Hip cu gandul de a le cumpara piticilor cate o cagula din lana merinos …. doar ca Maria si pe asta si-o smulge de pe cap! 🙁 Caciuli de batut in cuie se gasesc pe undeva? 😀 Nu am renuntat complet la ideea acestor cagule, dar vom face o vizita noului lor showroom cand le vom lua. Sa vedem pe indelete noua Manduca. 😀 … ca trebuie sa avem termen de comparatie pentru Boba pe care o vom testa …. poate apucam sa vedem live si un Ergo, ca trebuie sa mai luam un purtator si pentru Vladimir. Sper ca pana la sfarsitul anului sa fiu si eu in stare sa il port macar o jumatate de ora….

Am mai vazut si niste calendare A3 personalizabie cu pozele tale sau cu poze facute de ei. Calendarul era ok la pret – 80 de ron, insa sedinta foto, in cazul in care vroiam sa trag in poza ambii copii ar fi costat 100 de euro iar daca ne vroiam si noi in poze trebuia sa platim 150 de euro …. iar pozele pe care le am nu sunt ok pentru un calendar… plus ca nu am prea multe poze cu piticii impreuna. Trebuie musai sa vorbesc cu Bogdan sa vad care este oefrta lui pentru un set de poze „de calendar” – am vaga impresie ca o sa fie mai pamanteasca.

Asta fu experienta noastra cu Baby Expo-ul din Septembrie 2011.  Daca aveti chef sa dati o tura pe acolo (Sala Polivalenta) puteti merge pana Duminica, 25.09.2011, inclusiv.

 

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

    1. @Adriana, radem noi, radem, dar nici nu vreau sa ma gandesc la ce voi face cand vine vremea rea. Maria e atat de inversunata incat nu suporta sa vada nici alti copii purtand caciuli si cum ii vede cum le trage caciulile jos din cap…. Iarna trecuta ieseam cu ea din casa urland ca din gaura de sarpe… uita cam in 15-20 de minute…

  1. Ma trezesc si eu acum cu raspunsurile …se vede ca am reinceput munca,nu?:D

    Esti o curajoasa,ma bucur enorm ca esti asa de optimista si increzatoare in tine.Sa folositi sanatosi noile achizitii.Noi ,din pacate,nu am putut ajunge din lipsa de timp caci de cumparaturi de toamna/iarna trebuie sa ne ocupam si noi.Va pup ,Cojocareilor!

  2. Am sarit peste baby expo de data asta…mi se pare mereu tot mai haotic si mai aglomerat (cel putin anul trecut in toamna, cand eram insarcinata, a fost horror…m-au terorizat firmele cu oferte de recoltare celule stem:)…Poate la primavara, cand o fi si gaza mea mai maricica si, cu siguranta, bipeda!

  3. Nu-mi imaginam ca o sa mai vad poze de familie clasice, cum erau pe vremuri. Dar, aici, in Irlanda, am vazut ca se poarta, si pana la urma chiar e frumos sa ai in casa o fotografie cu mama, tata si copiii, nu-i asa? 🙂 Daca puteti, faceti, copii, cateva portrete de familie, pana la urma astea vor ramane cele mai frumoase amintir! Si cum nu mai putem intoarce timpul, daca ratati acum… duse sunt amintirile!

  4. eee cun n- ai gasit ookee? sunt tot timpul in acelasi loc. la parter in dreapta. ghete hokide am luat si eu, cagula si manusi la fel