Noutati; pe scurt.

Am in reader doar 981 de postari necitite. Imi cer scuze tuturor celor pe care ii vizitam cu drag. O sa recuperez. Curand, sper.

E 1 Decembrie.. nu simt sa urez nimanui nimic. Desi istoria tarii merita, prezentul imi face greata.

Copiii sunt bine, noi suntem bine, dar obositi; mai ales Sorin. …. care si azi munceste cu drag si spor pentru a inventaria bunurile maretei companii pentru care lucreaza. Chiar sunt curioasa daca o sa primeasca macar o zi libera pentru asta… desi ar trebui sa fie doua zile libere, deoarece munceste in zi de sarbatoare nationala.

Suntem fericiti ca am reusit sa ne facem planul de Revelion. ๐Ÿ˜€ Ieri s-a decis. ๐Ÿ™‚ De foarte mult timp nu m-a mai prins 1 Decembrie cu planul facut – in general Revelionul il planuiam cu cateva zile inainte…. Craciunul il facem in familie. Musai. Vreau sa fac din asta o traditie pe care sa o las copiilor mei. Anul trecut a fost minunat. Ne-am strans toti 8 in jurul bradului si am desfacut cadouri. Anul acesta vom fi 9. ๐Ÿ™‚ … 10 daca va veni si mama lui Sorin in vizita. ย Suntem multi… dar e frumos cand vezi atatea generatii stranse in jurul bradului.

Zilele acestea mi-am propus sa scriu. Am multe subiecte in minte… cu timpul stau prost si imi doresc sa stau si mai prost cu timpul… asta pentru ca, cineva a promis ca va delega. ๐Ÿ™‚ ย … si daca are ce sa delege e de foarte bine pentru Bibi. ๐Ÿ˜‰

 

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. Bucura-te cat poti de mult de Craciunurile petrecutre in familie, alaturi de cei dragi. Timpul, anii, vor face ca traditia sa se piarda, poate, dar daca tu vei fi acolo, sa tii cu dintii de ea, cine stie?, nu-i exclus sa dureze mult si bine! Aveti grija de voi, copii.

  2. Hei, Gena, chiar ti-am simtit lipsa pe aici!:) Asteptam cu drag noile subiecte pe care le „coci”.
    Sper sa va iasa toate planurile asa cum va doriti si sa aveti sarbatori linistite. Si noi ne-am facut deja planurile de Revelion, desi in ultimii ani tot cam pe ultima suta de metri au fost.
    Si mult-mult spor in activitatea depusa pentru Bibi! Daca va pot ajuta si eu in vreun fel, please let me know!