Cere retragerea legii sanatatii! Pam-pam!

O dovada ca daca suntem uniti reusim!

… nu conteaza ca nu toti am dorit acelasi lucru sau ca retragerea legii nu era neaparat un lucru bun. Important este ca romanii au dat dovada de unitate!

A avut tupeul sa spuna ca „sistemul (sanitar) este lipsit de performanţă, este lipsit de proceduri şi este subfinanţat.
Sistemul este politizat, …, este afectat de corupţie….
Nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia, sau foarte puţini o vor: medicii de familie nu vor schimbarea, spitalele nu vor schimbarea şi înţeleg că o mare parte din public nu vrea schimbarea sistemului de sănătate. De aceea, cer, public, primului ministru retragerea proiectului legii sănătăţii! Vreau să le mulţumesc public, acelor specialişti, care au lucrat la raport ca şi la proiectul legii sănătăţii. Le mulţumesc mult şi îmi pare rău că datorită(!) presiunii publice ei ar fi devenit următoarele victime şi nu meritau asta!
” … asta dupa ce 8 ani, acest sistem s-a dezvoltat si a functionat in tara pe care o conduce!

Sa ii fie rusine!

Recunosc, ca nu ma asteptam la asa ceva din partea celui care dadea de inteles ca va promulga legea prin asumarea guvernului.

E clar ca sistemul sanitar are nevoie de o schimbare, dar mai intai sa inceapa prin exercitarea corecta a functiei de control pe care trebuie sa o exercite autoritatile care au in subordine sistemul sanitar. Si NU trebuie inceputa schimbarea cu serviciile medicale de urgenta. In ciuda a ceea ce a afirmat presedintele, acestea functioneaza; si o fac bine; aici nu exista coruptie iar vietile sunt salvate fara a prioritiza in functie de numele pe care il porti sau numarul cifrelor din soldul contului bancar.

Sunt sigura ca va exista o reforma a sanatatii, dar nu acum. Si nu facuta de ei! Sunt incapabili de a mai produce schimbare la noi in tara. Cel putin nu o schimbare benefica romanilor.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Eu recunosc ca am avut mari emotii.
    Cand domnul presedinte a zis ca e o lege nedorita de cei din spitale, de medicii de familiei, de o parte a populatiei, am avut o strangere de inima ca va spune, nu conteaza eu oricum o voi promulga.

    1. @Loredana, sincer, si eu am avut temerea asta.. mai ales ca acum ceva vreme a declarat intr-un interviu ca doreste ca legea sa treaca prin vointa poporului si sa nu fie nevoie de asumare guvernamentala, de unde eu am dedus ca e dispus sa o promulge prin asumare… ca multe – multe altele…