Livefyre pentru WP

Cum va spuneam, m-am vazut nevoita sa o iau aproape de la zero cu bogusorul… Aveam continutul, si asta e cel mai important.

Iau acest inceput ca pe un „push” … daca tot incep de la nimic, macar sa incerc sa fac mai bine decat era… Azi incep cu comentariile.

Am gasit un plugin pentru wordpress care pare a fi ideal pentru cei activi in social media… nu ca as fi eu, dar imi place si mie, asa ca l-am folosit.

Imi place ca interconecteaza facebookul si twitterul cu blogul, si, ceea ce imi place cel mai mult este ca permite tagguirea din interiorul comentariului.

E drept ca pentru a te bucura de toate functionalitatile acestui plugin trebuie sa ai cont creat pe livefire, ca sa iti poata interconecta „personalitatile multiple” din online, dar modulul de comentarii poate fi utilizat si de catre cei care nu au cont (optiunea aceasta se seteaza din optiunile aplicatiei).

Instalarea e super simpla! ­čÖé Eu l-am luat direct din Dashboardul WordPress ( calea „adaugare module”) si am urmat pasii pentru instalare si gata. Mai mult a durat incarcarea comentariilor deja existente in serverul Livefire… nu aveam decat cateva sute peste 12000. ┬áDar a meritat asteptarea. ­čÖé

Pluginul este mult mai destept decat am scris eu, dar sunt sigura ca cei care vor detalii, vor accesa pagina producatorului… eu nu as fi in stare sa ofer detalii tehnice acurate.

Va place noul meu modul pentru comentarii? ­čÖé

Articole pe aceeasi tema

17 comentarii

  1. ┬á@hapi2233┬áera mai usor, dar cum nu mai gaseam un plugin ca ala compatibil cu noua versiune de wp, m-am pus pe cautat si l-am gasit pe acesta, care imi pare putin mai interesant. nu, Hapi River┬á? ­čÖé

   1. ┬á@babymanager┬á┬á@hapi2233┬á va doresc la amandoua sa nu faceti alegeri neinspirate daca va bate gandul sa parasiti platforma gratuita wp. ­čÖé .. sau daca le faceti, apelati direct la un prieten. ­čśë┬á

 1. are cineva chef si timp sa  isi dea cu parerea asupra noului meu plugin pentru comentarii? Eugenia Gabriela Cojocaru ? Bogdana Dobre ? Meseria de Parinte ? Ana Nicolescu ?  Merci. 
   

    1. @cojocarii  Aha, mersi. Inseamna ca la mine e ceva problema, am 12700 de comentarii dar de aseara pana acum nu s-au importat. Hmmmm. ce as putea sa fac in situati aasta?

    2. @AdminDan┬ási eu aveam cam 12600 si ceva… dar nu am primit mesaj de finalizare a importului. Deschide blogul intr-o pagina separata si verifica daca iti apar comentariile sau nu.. ┬áLa mine apareau, dar in control panel imi arata ca inca se importa. Dupa ce le-am vazut pe blog pur si simplu am inchgis pagina din c panel…

    3. @AdminDan┬ási eu aveam cam 12600 si ceva… dar nu am primit mesaj de finalizare a importului. Deschide blogul intr-o pagina separata si verifica daca iti apar comentariile sau nu.. ┬áLa mine apareau, dar in control panel imi arata ca inca se importa. Dupa ce le-am vazut pe blog pur si simplu am inchgis pagina din c panel…

    4. @AdminDan┬áeu am verificat prin sondaj cateva postari de care imi aduceam aminte ca au fost mai dezbatute si gata…┬á
     Nu-i perfect LiveFyre, dar are niste superfunctionalitati. 
     Inca ceva, dupa ce iti va functiona, comentariile iti vor aparea in dublu exemplar in sectiunea de in cpanel dar e ok sa fie asa, pt ca unul apare din WP si altul din livefyre.. in caz ca vrei sa renunti la el, iti pastrezi arhiva intacta.. nu sterge dublurile.

    5. @cojocarii Sigur nu s-au importat pentru ca absolut toate articolele aveau comentarii . In CP inca i-mi arata ca se importa…de aseara