Unde iesim din casa pe 1 Decembrie?

In primul si primul rand, la parada. Cum care parada? Cea militara care se va desfasura la Arcul de Triumf, Sambata 1 Decembrie, incepand cu ora 11:00.  Cei mici vor putea admira peste 1.500 de militari si tehnica militara din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza. … si, din cate am putut observa in timpul repetitiilor, nu doar cei mici vor urmari cu incantare parada. 😉 Mie mi-a placut ce am vazut la repetitii!

Inainte, sau dupa parada, e musai de mers la talcioc. Cum care talcioc? Talciocul Urban, desigur! Editia din 1 Decembrie este dedicata lui Matei – un suflet mic ce sufera de cheilopalatoschizis. Intreaga lui poveste o puteti citi aici.

Ca de obicei, la talcioc veti gasi o „taraba a lui Matei” unei va vor intampina, in afara de Bogdana , o gramada de chilipiruri: produse donate de oameni cu suflet mare. Veniturile obtinute din vanzarea lor vor fi donate micutului Matei, pentru operatia ce urmeaza sa aiba loc la inceputul anului viitor.  Daca ajungeti acolo, sunt sigura ca Nicol, care de aceasta data va va intampina in postura de gazda a talciocului, va va indruma spre „taraba” lui Matei.. desigur.. nu unt de ratat nici celelalte.. mai ales, ca, de obicei, multi dintre vanzatori doneaza parte din venituri pentru „cauza” talciocului.

Noutatea, fata de celelalte editii, este ca acum exista o taxa de intrare, in valoare de 10 lei. Taxa va fi donata integral pentru Matei.

Partea frumoasa este ca Talciocul se desfasoara in showroom-ul Lilutesa din strada Naum Ramniceanu, nr. 5 (zona Perla)… nu foarte departe de Arcul de Triumf, asa ca puteti bifa lejer doua evenimente intr-o singura iesire. 😉

Si daca dupa ce veti bifa aceste doua evenimente va vor mai tine picioarele, puteti da o fuga si pana la Muzeul Militar National „Regele Ferdinand” unde se organizeaza pe 1 Decembrie in intervalul orar 09.00-17.00, Ziua Portilor Deschise.

Nu ne plictisim, nu-i asa? 😉

Cine, unde si cand si-a propus sa ajunga? … poate ne intersectam pe undeva. 🙂

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii