Ziua Izabelei never again. Sau Ziua Sigurantei pe Internet

Despre #ziuaizabelei nu are sens sa dezvolt. Am facut referire la ea doar pentru ca este proaspata patania in mintile tuturor. Va doresc sa nu aveti parte de astfel de patanii cu copiii vostri.

#sigurantapeinternet sa le vegheze copilaria tuturor celor ce navigheaza pe internet fara supraveghere parentala. Supraveghere zic bine. Eu una nu consider ca exista un program 100% safe penrtru cei mici. Nu acum.. nu pentru micutii nostri geniali.

De as avea copii mai mari, i-as inscrie aici:

Orange România organizează cea de-a doua ediție a #SuperCoders pe 10 februarie, cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet. În cadrul seminarului, copiii cu vârste între 10 și 13 ani învăță limbaje de programare cu ajutorul cărora pot produce conținut digital și să afle cum să folosească internetul responsabil și util.

Sub atenta supraveghere a trainerilor, fiecare copil va învăța să utilizeze platforma Scratch pentru a-și construi propriul univers animat. În plus, în cadrul comunității online, copiii vor învăța să lucreze în echipă la crearea mijloacelor media interactive (povești, jocuri sau animații).

Proiectul marchează Ziua Siguranței pe Internet (Safer Internet Day SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării tehnologiei ca resursă pentru viitor și conștientizarea și educarea copiilor și tinerilor cu privire la utilizarea internetului responsabil și în siguranță.

înscriere seminar

La #SuperCoders se pot înscrie copii între 10 și 13 ani, pasionați de programare, dar nu este necesar ca aceștia să aibă cunoștințe anterioare de programare.

În Bucureşti, o grupă de copii este alcătuită din copiii înscrişi în organizaţia Salvaţi Copiii, iar in Cluj, o grupă este formată din elevi înscrişi în organizaţia Simplon România.

În ambele oraşe, a 2-a grupă este deschisă publicului larg. Înscrierea este gratuită și se face prin trimiterea unui e-mail pe adresa csr@orange.ro, în limita locurilor disponibile:

detalii desf ășurare seminar

Evenimentul se va desfășura în paralel în București și Cluj-Napoca, pe data de 10 februarie, între orele 14:00 – 17:00.

Programul detaliat și adresa unde are loc evenimentul se vor comunica ulterior, pe e-mail, după confirmarea participării înscrierii.

.. si i-as inscrie pentru ei.. dar mai ales pentru mine. Pentru linistea mea.

O  Zi a Sigurantei pe Internet linistita va doresc!

Articole pe aceeasi tema