Pre-serbare

Raul se propaga intotdeauna mai repede decat binele…Raceala nu se dezice. … zic eu in timp ce caut remedii pentru durerile de cap ce nu imi mai dau pace.

Nu stiu daca m-a ajutat cu ceva capul din dotare pana acum, insa in momentele astea tare regret ca il am…

… si maine mai avem si serbare. Prima serbare; cu Maria in rol de fulg de nea. Cu numai 2 saptamani de repetitii la activ, nu stiu ce va iesi. Sper sa se simta bine si sa nu se blocheze…  Chiar nu ma astept sa reuseasca sa isi spuna poezia neajutata. O stiu ambitioasa si cam refuza sa faca ce nu ii iese bine… de asta nici nu am insistat cu nimic. Ce ii va iesi va fi mai mult decat bine!

 … o singura curiozitate am: sa aflu daca a mea e singura din grupa care zice „Mos Caciun cu pete galben

Un lucru e clar: Maria va fi copilul cu cea mai buna reprezentare in public: fratiorul, noi, bunicii, strabunica, matusa si unchiul, nasul-fotograf.

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Ce emotionant, incep sa ma gandesc cu nervi la gradinita Iuliei austriecii astia nu au notiunea de serbare.
    Spor la serbare!

    1. asta clar! … tata deja retraieste emotiile pe care le avea cand mergea la serbarile mele si ale sora-mii.. in ACEEASI gradinita… in ACEEASI sala… 🙂

  2. Deci se simte mai bine? Ma bucur.
    Tinem pumnii sa nu aiba pic de trac la serbare si sa fie in forma de zile mari!:)
    P.S.: Important e sa participe, nu ce va spune si cum. Pana la urma au doar 2-3 ani.:)

    1. am incercat din rasputeri sa nu ma transform in momzilla in fata ei. Pana acum nu am calcat in laturi decat cu ceilalti adulto care tineau mortis sa o invete CORECT si mai mult decat stia. In primul rand noua nu ni s-a dat decat o poezioara… ea zice mai multe.. probabil ce aude in jur… Nu o stersez cu nimic.. si daca are trac si tace muta, tot cea mai cea va fi, pentru ca e a mea. 🙂 .. nici nu pot sa vreau perfectiune dupa 2 saptamani de gradinita.