Hot

Dap, la noi in casa atmosfera e incinsa…  de cele 39 de grade ale Mariei, care nu vor sa scada cu nimic. 🙁

„Situatia” era previzibila… zapada si joaca in zapada pana la udarea tuturor straturilor de imbracaminte, intrarea in colectivitate…. si totusi nu pot spune ca am primit prea bine aceasta situatie. Ma bucur.. daca pot spune asa, ca Vladi nu e afectat. Nu stiu daca se pune problema cu „inca” sau poate are el o imunitate mai dezvoltata… probabil ca vom afla in zilele urmatoare.

Deocamdata bolim… la mama (adica la mine) in brate. Momentele acestea sunt printre putinele in care independenta mea devine nedezlipibila de mine. Starea leguminoasa data de boala trece mai repede la mama in brate.

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. Noi am ajuns dupa 6 luni de cresa la penicilina injectabil, spitalizare si injectii din 6 in 6 ore, moment in care am spus pas colectivitatii care creste imunitatea copilului, teoretic, dar care practic o distruge din cate am vazut.

    1. Wow, Ioana…. Neplacuta expetienta. Sper sa nu ajungem la complicatii… Daca va fi asa nu voi sta pe ganduri de la a o retrage… Acum nu pot da vina numai pe gradi… E si anotimpul prielnic… E primul episod… Sa vedem ce va fi in viitor…

  2. Sanatate! Nici noi n-am reusit fara antibiotic sa depasim amigdalita-faringita-tuse-muci-febra si ce s-a mai adunat. Dupa 11 zile de bolit cand situatia devenea din ce in ce mai neagra l-am introdus. Acum Costin e bine, desi mai are 2 zile de tratament, dar am luat-o eu. Sper ca la voi lucrurile sa fie mai simple si sa va reveniti rapid fara medicamente!

    1. la mine deja i-a scapat darnicia 🙂 … sper sa reusim sa ii reducem febra fara sa ajungem la antibiotic… mi-e teama ca deja de 2 zile avem de furca cu „temperaturile inalte”