Joaca de oameni mari

Mi-am inceput anul jucandu-ma. La propriu. In noaptea de Revelion ne-am jucat pana la 6 dimineata. … Desi am 31 de ani nu am mai avut parte de o astfel de experienta pana acum. Dixit, rules! … cum bine spunea un alt participant la joc.

Si daca tot am inceput anul in joaca, se pare ca voi continua sa fac asta tot anul.

Cred ca ati vazut zilele acestea pe facebook statusuri continand urmatorul mesaj:

„Primele cinci persoane care comentează la acest status vor primi de la mine, cândva în acest an calendaristic, un cadou – poate o carte, brosa, inel , cupcakes / muffins, sau muzica – o surpriză! Nu va fi probabil nici un avertisment și se va întâmpla cand imi va trece prin cap. Se baga cineva? Aceste cinci persoane trebuie să posteze aceeași ofertă pe peretele lor de FB. Oh, și pentru a primi surpriza promisa, vă rog să-mi trimiteți adresa intr-un mesaj privat!”

… eu nu am rezistat sa nu intru in joc, asa ca anul acesta ma voi juca cu Raluca Ungureanu, Ralu’ Contiu, Nicol Trandafir, Valentina Bratosin si Rodica Predoi.

🙂 Poate parea ciudat… dar mie imi place cum online-ul te ajuta sa cunosti mai bine oameni noi carora sa le faci, fizic, o mica bucurie. Recunosc ca nu ii cunosc bine pe partenerii mei de joaca, asa ca mi-am propus sa nu ma pripesc. Vreau sa ii cunosc mai bine si sa reusesc sa le fac o mica bucurie, nu doar sa ma achit de o sarcina intr-un joc pornit in online. Imi pare fun ideea!

Ce parere aveti de genul acesta de joculete?

Articole pe aceeasi tema