Ma caut!

Experientele aproape horror prin care am trecut in ultima vreme, m-au facut sa imi bag mintile in cap si sa merg sa „ma caut”! Copii mei au nevoie de o mama sanatoasa.. si mi-ar placea sa nu creasca stiind ca un anume tip de branza e „branza de spital” sau ca „spitalul e doar pentru mama”. Ar fi frumos. ๐Ÿ™‚

Sfarsitul lui 2012 m-a gasit pusa pe fapte mari. „M-am cautat” la oftalmologie, la dermatologie, la diabet&nutritie, la ecografie, la urologie… si am continuat in 2013 cu endocrinologia si urmeaza medicina interna , gineco, recoltare analize si apoi revenit la urologie, endocrinologie si diabet&nutritie. As putea umple un carnetel de programari numai pentru consultatii. Dar ma multumesc cu o aplicatie.. se cheama Any.DO! ๐Ÿ˜‰

In incercarile mele de a ma regasi cautandu-ma ๐Ÿ™‚ am avut placerea sa cunosc personal una dintre mamele facebookiste, care mi-a salvat vederea. Multumesc, Cristina! … un coleg al ei fusese „amabil” si imi prescrisese niste dioptrii gresite care imi faceau rau… Ambii lucreaza la Medlife. … de fapt toate „cautarile” mele au loc la Medlife. In functie de bilantul „cautarilor” voi decide si daca e cazul sa pun cruce definitv incercarilor mele de a relationa cu ei… Tocmai ce mi-am dat seama ca le sunt pacienta din 2006 … timp in care am cotizat ceva banuti la ei (abonament nu am decat din 2012).

De saptamana viitoare ma apuc de recoltat apoi astept analizele.. Oricum nu par a avea nimic grav. Problemele mele par a fi de natura endocrina, dar acneea trebuie sa o tratez la dermatolog, chisturile la ginecolog, piatra de la rinichi la urolog si metabolismul sper sa il stabilizez cu ajutorul nutritionistei. Mai am cale lunga pana la terminare investigatiilor. Deja am un dosarel impresionant. Sunt precum babele. Merg la consultatie cu dosarelul in mana.. si marea majoritate a medicilor care imi citesc dosarelul si vad ca acesta este doar din decembrie 2012, ma intreaba de cateva ori cati ani am.

Am 31 si „ma caut”!!! … si de acum incolo o sa „ma caut” an de an si voi face tot ce imi sta in putinta sa stau departe de spitale. Prefer cabinetele de consultatii!

… daca nu sunt acasa, sunt la Medlife. Ma caut!

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Inteleapta decizie, care poate avea efect peste ani! Vad ca esti si foarte activa pe blog, ceea ce inseamna ca ai un moral bun. La multi ani, Cojocarilor, cu sanatate.

    1. anul acesta chiar sunt pusa pe fapte mari! Mi-am propus si sa ma las de fumat! De la un pachet si jumatate pe zi acum sunt la 6-10 tigari… cand reusesc sa ajung la 4 ma las de tot!

  2. Eu asa incep anul, incep sa ma caut, adica sa-mi updatez problemele medicale de care stiu si sa vad ce a mai aparut intre timp. Si eu baba, la 32.:)
    Cristina chiar e o draguta, am avut ocazia sa o cunosc si eu, chiar daca nu profesional. Nu ca n-ar trebui sa ajung pe la oftalmolog si eu.:)

    1. Bravo! Sincer, BRAVO! E lucru mare sa faci controale periodice. Probabil ca nu am mai fi atat de bolnavi daca am face controale periodice… din pacate, marea majoritate inca merg la medic numai cand e mult prea tarziu…

    1. deocamdata nu stiu daca am probleme sau nu. Sper sa nu am… Oricum merci de link. Chiar sunt interesante informatiile

  3. Sper sa te gasesti bine si sa vezi aceasta experienta nu ca pe un chin ci ca pe o ocazie minunata de a fi pipaita de o gramada de necunoscuti cu mainile reci.

    Serios acum, poate ne detaliezi putin despre ce se intampla la Medlife, am auzit lucruri si lucruri…

    1. la perspectiva asta nu m-am gandit… ๐Ÿ™‚ Pipaieli.. dap deja am avut parte de cateva. Noroc ca nu am dat de nimeni reptilian ca mine… ๐Ÿ™‚
      te intereseaza cum decurg lucrurile la o specializare anume? .. eu intai de toate vreau sa ma asigur ca nu imi mai rateaza nimeni diagnosticul si scriu dupa. La ultima experienta cu ei, au ratat un icter mecanic.. asta e ultima sansa pe care le-o dau

  4. Si eu sunt hotarat sa incep sa ma caut, mai ales ca am ceva anisori in plus fata de tine ๐Ÿ™‚
    Sa fim sanatosi!