Uraaa!

sursa foto: trilulilu.ro

Sarbatorile si-au pus amprenta pe rutina noastra zilnica, e clar. Cei ce o citesc pe Ana, stiu despre ce vorbesc… eu nu am vazut in viata mea om sa se bucure atat de mult cand vine Vinerea. Nah, ca incep sa ii calc pe urme. 🙂

Saptamana aceasta nici nu stiu cand a trecut. La birou totul s-a desfasurat pe foarte-repede-inainte. Iar de saptamana viitoare ma asteapta o perioada ceva mai grea. Uuof!

Pe langa job mai am si ceva alergaturi de tras pentru „cautarile” mele … si as fi vrut sa incep si programul de sala & masaj pe care mi l-a facut cadou Mosul-de-la-etajul-unu. Nici macar nu am indraznit sa imi fac programarile… sper sa imi iau inima in dinti cat de curand.  Nu mai zic de cei mici care imi simt lipsa vizibil…  M-as clona.. dar pana atunci nu vreau decat sa ma bucur de week-end si sa petrec cat mai mult timp impreuna cu cei mici.

Voi ce planuri aveti in week-end?

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. Mare lucru nu am facut… Treburile gospodaresti, de zi cu zi si cateva filme. Am vazut anul acesta (in 13 zile) mai multe filme decat am vizionat tot anul trecut, in 365 de zile. :))