Viteazul meu sensibil

 

Oraselul Copiilor este un loc pe care nu il puteam rata…  Cei mici au fost incantati de vizita inca din primele momente in care au pasit in parc. Au fost de-a dreptul fermecati de „comedii” si de toata agitatia din parc.

Gargaritele i-au extaziat si asta mi-a dat curaj sa incercam si o tura cu elicopterul din imaginea alaturata. Totul a fost minunat pana in secunda in care bratele acestuia au inceput sa se ridice si sa coboare. In momentul acela micutul meu viteaz a cedat si a izbucnit in plans de iti rupea inima. Ca orice mama care isi vede puiul speriat am actionat din instinct, incercand sa il linistesc fara a ii periclita siguranta incercand sa il iau de acolo in timpul functionarii … aparatului (nu stiu exact cum se numesc aceste instalatii). Instinctul meu mi-a spus sa ii intind mana, pe care Vladimir a apucat-o ferm. Rezultatul: 15 ture de alergare in jurul caruselului. Desi conditia mea fizica nu e la cote maxime, am rezistat. Amandoi. El s-a mai linistit tinandu-ma de mana iar eu nu mi-am dat duhul pana la final. Trecatorii ma priveau amuzandu-se copios: pentru ei eram doar o nebuna care alerga pe langa avion tinandu-si copilul de mana.  🙂

Viteazul meu e un sensibil care va sta o vreme departe de „comedii”!

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. :)) La fel am patit si eu cu Ionut cand l-am urcat prima data intr-o comedie d-asta. Apoi s-a obisnuit si a inceput sa ceara sa stea singur. Pana in ziua in care a dat cu gura de o bara a unei masinute. Iar plansete, iar teama… :))

  2. O, sufletelul mic, stii am observat ca baietii sunt mai sensibili, mai finuti ca fetele atunci cand sunt mici, bine asta-i parerea mea, si oricum si eu asi fi alergat in jurul caruselului, am alergat o data si am luat o cazatura de mi-am rupt blugii.

  3. Hii,si noi ne-am dat in avionul ala .E normal sa ii fie teama acum ,Antonia a plans de nu a mai putut in carusel pe la 1 an si jumatate desi era la mine in brate.Trece pe la 3 ani .Pup!

  4. A fost ceva surprinzator pentru el si cu siguranta, frica de nou nu i-a facut prea bine.Masinistii puteau opri masinaria ca nu era sfarsitul lumii.

    1. disparusera… nu mai era nimeni recognoscibil in zona.. au revenit cand masinaria s-a oprit… 🙁 Deah… doar suntem in Romania. In afara nu as fi avut voie sa ating instalatia si sa alerg in jurul ei… la noi…