Otita cu emotii; in continuare

Dotorul tumos al Mariei a dovedit ca nu e doar frumos ci si priceput. Omul stie meserie! Am reusit sa evitam pana acum timpanotomia. La controlul de Miercuri, infectia era in proportie de 90 % vindecata drept pentru care am stabilit intreruperea tratamentului cu antibiotic; acum „functioneaza” pe baza de picaturi nazale… Polipii ii scoatem pe 25 Martie. Doctorul spunea ca are nevoie numai de o saptamana intre vindecarea completa si operatie, dar momentul acela ar fi venit prea aproape de ziua ei, asa ca am decis sa operam dupa…

Emotiile nu vin de la operatie. Adenoidectomia (aka operatie de polipi) este o procedura simpla si mai ales ca o stiu pe mana doctorului Borangiu chiar nu imi fac griji… Griji imi fac de la raceala pe care Maria tocmai a luat-o de la fra-su! O zi a durat bucuria noastra! Acum bagam imunostimulete, citrice, miere, picaturi pentru a descongestiona nasurile si tinem pumnii stransi sa nu fie decat o raceala simpla care sa nu ii produca alte complicatii la nivelul urechii….

Stiam ca otitele pot fi pacatoase, dar suntem in Martie iar otita Mariei a debutat pe 4 Ianuarie…. mi-e mila de cat am chinuit-o cu mers la controale, tratamente si intepaturi….

Acum o inteleg si eu pe mama cum zicea ca simte ca imbatraneste cativa ani dupa fiecare operatie pe care am suferit-o in copilarie…

„Greul” il resimtim mai mult noi; in sensul de presiune si oboseala. Ea e bine, energica si cu pofta de mancare. In plus are chef de joaca si nu se da in laturi de la a-l cafti pe fra-su.

Articole pe aceeasi tema