Save the date: 6 Iulie 2013!

Viteza n-am, dar am rezistenta si voita! Multa vointa. Si dorinta de a ajuta.

Si daca inotand pot sa ajut, o fac cu drag. Sambata, 6 Iulie 2013, voi face valuri in bazinul Lia Manoliu, pentru echipa Fundatiei Comunitare Bucuresti.

De ce Fundatia Comunitara Bucuresti? Pentru ca asa pot ajuta mai mult printr-o singura actiune.

Punctual, v-am cerut ajutorul de multe ori, iar voi ati dat curs rugamintilor mele si impreuna am ajutat. Acum va cer ajutor din nou: am nevoie de galerie si de sustinatori. Am nevoie de voi! Impreuna vom putea da viata proiectelor Fundatiei Comunitare Bucuresti.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din
comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte,
interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le
consideră relevante.

Cum funcţionează:

Înotători individuali sau echipe de ştafetă înoată, timp de 50 de minute, cât mai multe lungimi de bazin pentru cauza pe care o susţin.
Pe parcursul zilei, vor fi trei sau patru serii de înot de câte 50 de minute fiecare, în funcţie de numărul de înotători înscrişi.
Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie.
Înotătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.
Donatorii pot alege să susţină înotătorul sau echipa preferată contribuind fie cu o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată sau cu o sumă fixă.
Companiile pot alege să participe pentru cauze pe care le susţin în mod obişnuit prin campaniile de CSR sau pentru una din organizaţiile invitate să participe la Swimathon.
Fundaţia Comunitară Bucureşti construieşte o platformă de gestionare a donatorilor şi a plăţilor şi finanţează apoi fiecare proiect cu sumele strânse pentru el.
Fundaţia acoperă o parte a costurilor de organizare prin reţinerea a 15% din sumele strânse şi prin taxele de participare ale companiilor.

 Cine ma sutine?

Articole pe aceeasi tema