Sa invatam de la cei experimentati

Anul trecut am decis impreuna cu Sorin… recunosc ca mi-a luat ceva vreme sa il conving întâi pe el…. sa facem astfel incat sa le oferim copiilor nostri acces la plăcerile simple ale vieții.  Una dintre modalitățile prin care ne-am propus să facem asta, este camparea…. ne-am propus sa le oferim macar o mini vacanta pe an in care sa dormim in cort, sa spunem povesti in jurul focului, sa cautam împreună lemne de foc prin padure, sa ii lasam sa se spele in râu…. sa ii lasam sa se bucure de natură. 
Ne-am propus sa le oferim macar cateva momente pe an in care sa se bucure pe indelete de natural si natura. Pentru multi parinti asta e floare la ureche…. dar eu nu am mai fost cu cortul de la 8 -10 ani iar Sorin nu a fost niciodată.  Am fi usor inconștienți sa ne luam copiii in masina si sa pornim intr-o astfel de aventura fara coaching si documentare.
Un prim pas l-am facut anul trecut, cand ne-am achizitionat un cort…. intre timp am mai luat unul…cel de-al doilea pas ( plecarea) este posibil sa il facem in acest week-end, sub indrumarea unui var de-al meu… un tânăr ce abia a terminal primul an de facultate si sub supravegherea părinților sai, una dintre perechile de unchi-de-suflet.  … inca nu stiu daca Sorin va reuși să își elibereze programul pentru acestvtips&tricks-uriledesprer din suflet sa reușească. Ar fi frumos sa reusim sa pornim in prima noastră aventura in patru….
Oricum, pana se hotaraste Sorin, eu imi fac planuri, liste si back-upuri… candva tot le  vom pune in practica… tips&tricks-urile despre camparea cu copii sunt binevenite.
Week-end-ul acesta sper sa avem ocazia sa invatam de la cei experimentati!

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Aproape si insotiti de experti… va fi un soi de live coaching… 😀 Mergem la Paltinu… am vrut munte

  2. Spray natural pentru copii contra gazelor (am incercat acum Helpic de la cineva si mi-a placut, il au la DM)…sa nu zici dupa aia ca a fost padurea infestata :))))). Am stat cu Mara la cort 7 saptamani cand avea 2 ani si ceva, doar ca in cort aveam saltele si niste mocheta. A fost foarte frumos, ei i-a placut mult, mie nu asa mult, da’ m-am bucurat de bucuria ei. Una peste alta daca esti relaxat o sa te bucuri de bucuria lor. Ia lanterne destule, baterii, un dus din ala punga neagra care se atarna ziua la soare in copac si se incalzeste…Ia plasturi, medicamente, chestii de prim ajutor. Caserole sa pui mancarea sa nu intre ganganiile in ea…cred ca daca imi mai vin multe idei iti fac lista cu bagaje direct :)))) Te pup si drum bun!