Primele cumparaturi

Imagine0036Acum o saptamana, pe cand eram la cumparaturi, ne-a atras atentia o pereche de ghetute. Ne-au cucerit pe loc si nu am putut rezista tentatiei de a le cumpara! In consecinta, acum, pe una dintre etajerele din living troneaza o pereche de ghetute ce se pot confunda usor cu un breloc, daca ar fi sa-l ascultam pe tati. 🙂

Cum nu suntem inca siguri de sexul bebelusului, am optat pentru culoarea rosie; nu roz, nu bleu. In felul acesta suntem siguri ca se vor potrivi in orice situatie.

Nu credeam vreodata sa pot experimenta astfel de trairi doar pentru ca am cumparat ceva… Nu credeam ca un copil iti poate schimba viata inca dinainte de a se naste. Am fost amandoi de acord ca acestea vor fi ghetutele pe care buburuza noastra le va purta atunci cand va veni acasa de la maternitate. Acum ele asteapa cumintele pe etajera sa isi ocupe locusorul in dulapiorul buburuzei… dar pentru mobilier nu ne grabim; inca prospectam piata, si luam in calcul chiar si varianta ca tati sa creeze cu mainile lui dibace mobilierul buburuzei noastre.

Acum, de fiecare data cand privim ghetutele care isi asteapta rabdatoare posesorul/posesoarea, zambim fericiti si plini de vise, dand frau liber imaginatiei. Pana acum se pare ca micile ghetute rosii sunt singurele din casa noastra care nu si-au pierdut inca rabdarea. Noi deja vizualizam clipa in care vom tine in brate pentru prima data buburuza noastra. 🙂

Ghetutele le-am rezolvat! Acum urmeaza body-ul sosetelele, blugisorii si gecuta…. caci in aprilie exista riscul sa fie destul de rece afara!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Eu i-am cumparat niste sosetute fiindca nu ma omor dupa papucei. Dupa 2 sapatamani ii raman oricum mici si nu as putea decat sa ii pun breloc pe undeva. Cand am vazut ca ajung vreo 50 de euro pereche am ramas socata. Si ce daca sunt minusculi, tot ca pt adulti costa!
    Multa sanatate!

  2. Hihi…prima mea „cumparatura” a fost tot o pereche de pantofiori…mai precis sandalute ca eu stiam deja ce am in burtica. Sa fie intr-un cea bun si bucurati-va de bebe cat este mic tare…incercati sa imortalizati cat mai multe momente…trece atat de repede timpul!

  3. Salut
    inspirat de cautarile voastre de hainute pentru copil, am scris un post pe adanlucas.blogspot.com

    Daca puteti cumpara produsul ala, bundle me, vi-l recomand cu tarie. E foarte folositor.

  4. superbe, are si al meu baiat o pereche cu care a facut furori pe unde am fost :-D, eu i le puneam de obicei pentru ca nu-si tine sosetele in picioare, lumea insa le vedea ca p-eun accesoriu de mare efect.Posesorul / a sa le poarte sanatos / a si asteptam sa vedem poze cu micul bebel si al lui brelocel 😀