Salvarii, our love!

Am mai scris despre hainutele Lilutesa. Pentru ca ne plac, ne plac, ne plac.  Cojocarii si Lilutesa au avut parte de o dragoste la prima vedere. Una durabila.

Nicol face hainute minunate; rochii, camasi, accesorii, costume.. si salvari. Salvarii Lilutesa au fost cei care ne-au cucerit inimile….

Sunt colorati, plini de viata, trendy, atrag priviri admirative, sunt facuti din materiale foarte moi si prietenoase cu pielea copiilor, sunt tip Many Month si multi anotimp.

Copiii mei si acum mai poarta primele achizitii. Si asta e lucru mare. In primul rand le dovedeste rezistenta si in al doilea utilitatea. Sau invers.

Am postat de-a lungul timpului, atat pe blog cat si pe pagina de facebook, multe poze in care cei mici poarta salvari. La joaca, la petreceri, la mare, la munte, in salina, la plimbare… in miezul verii, in serile racoroase, in zilele reci de toamna…. mereu sunt alegerea cea mai potrivita cand vine vorba de imbracatul copiilor. Cel putin in cazul nostru.

Au avantajul ca pot fi cameleonici si, accesorizati, confera purtatorului sau puratoarei „lookul” potrivit aproape oricarei ocazii. Recunosc, la nunti, botezuri nu i-am imbracat in salvari.  Au darul de a crea o iluzie optica si ascund „rusinosul” pampers si astfel scapam de remarci gen „asa mare si face pe el” . 🙂

Postarea aceasta este un soi de oda dedicata salvarilor.  Pentru ca iubim salvarii! … si pentru ca acum sunt reduceri la hainutele Lilutesa!

Stiu ca o parte dintre cei care citesc ocazional blogul nostru sunt clienti Lilutesa… asa ca sunt curioasa: pe voi ce produse Lilutesa v-au cucerit?

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Sunt foarte dragute . Eu as putea sa imbrac papusi cu ele .
    Imi plac salvarii si o rochita rosie de la reduceri