Deseneaza-l pe Pifou

Cum arata Pifou? … Pai inca nu se stie… Cine este este Pifou? .. Asta e simpla. Unii dintre voi probabil ca deja stiti, dar totusi o voi spune: Pifou este primul brand romanesc care a realizat imbracaminte pentru copii din bumbac organic. Povestea lui Pifou o puteti citi pe larg aici.

Pifou a lansat o invitatie la joaca, iar noi am raspuns rapid DA! Da, vrem sa il desenam pe Pifou. Chiar daca ma numar printre mamele talentate si chiar daca piticii mei au niste personalitati foarte puternice si nu accepta ajutor decat atunci cand vor ei…

Provocarea a fost simpla: am primit cate un body/tricou si o vopsea textila, pe care trebuia sa le folosim pentru a il desena pe Pifou.

Ce a iesit?

… pai, Vladimir nu a acceptat pic de ajutor si „si-a scriat” singur body-ul, iar Maria, a inceput prin a refuza ajutorul dar dupa ce a desenat ananasul (chestia aia din partea de jos a tricoului ei este un ananas) ne-a cerut sa ii desenam in contur, pe rand, o inima si o floare pe care le-a colorat singura.

 

 

Cum arata Pifou vazut de Maria (3 ani si 8 luni ) si de Vladimir (2 ani si 4 luni)? Asa:

Nu sunt convinsa ca daca am fi intervenit in actul lor de creatie ar fi fost atat de fericiti si de mandri de tricourile pe care si le-au desenat… In plus, am fi avut parte de nervi si s-ar fi lasat cu plansete….

Iarta-ne Pifou, ca nu am reusit sa iti dam o fata comerciala, dar iti multumim pentru seara minunata pe care ne-ai dat ocazia sa o petrecem alaturi de micutii nostri. Fericirea lor este nepretuita si vazandu-i cat de mandri au fost, ni s-au umplut inimile. Multumim!

Articole pe aceeasi tema