Sprijin pe youtube?

Cel mai important lucru în viaţă este să ai părinţi care te iubesc şi cred în tine. Poţi ajunge foarte departe, doar cu iubirea mamei tale. Totul începe de la iubire şi încredere: mama și tatăl tău trebuie să creadă în tine, să nu fie tot timpul speriaţi, să nu te critice, să nu te cicălească non-stop” – Michael Thompson

Adevarat, adevarat, adevarat!

Anul trecut exista o sigura emisiune pe care mama, cea care le este mama copiilor nostri in lipsa noastra, o urmarea cu sfintenie: Totul despre mame.

Daca eu ii spuneam ceva legat de dieta copiilor sau educatia lor, totul era gresit.

………. DAR, daca mama auzea exact, dar EXACT, aceleasi lucruri la „Totul despre mame„, atunci lucrurile se schimbau. Atunci ma anunta ea ca ASA trebuie procedat pentru ca asa au spus la „Totul despre mame”. 🙂 Funny, right?!? Pe mine ma scotea din minti atitudinea asta.

Acum, ii duc dorul emisiunii „Totul despre mame”. Atat de mult incat sunt dispusa sa ii dau mamei lectii de accesare a canalului yoube totuldespremame. Sunt sigura ca daca o invat sa acceseze coltul specialistului viata copiilor mei va fi mai usoara. …. ca doar e mai simplu sa accepti sfaturi de la specialisti decat de la propriul tau copil.

Lectia no. 1 pentru mama: Metoda Espere

Unei bone e mai usor sa ii impui limite, dar bunicilor, e cumplit de greu…

Tips & tricks?

Articole pe aceeasi tema