Masinutele bucuriei

Copiii nostri au de toate. Nu tot ce isi doresc, dar cu siguranta, tot ce le trebuie. Si suntem recunoscatori pentru asta. Insa sunt copii pentru care jucaria veche a copilului nostru, poate fi motiv de bucurie. Anul acesta Carrefour si Autovit au initiat o campanie intitulata „Masinutele Bucuriei” . Bucuria e  a copiilor din centrele S.O.S Satele Copiilor.

Daca vreti sa ajutati sa le faceti o bucurie micutilor din centrele S.O.S Satele Copiilor va puteti incuraja copiii sa doneze o masinuta sau orice alta jucarie in stare buna (cititi detalii in comunicatul de presa de mai jos). Mergeti cu ei pana pe 15 Decembrie 2013 la oricare din centrele de colectare din  incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina şi Carrefour Vitantis si donati!

Acum va las in compania comunicatului de presa:

Maşinuţele Bucuriei merg la S.O.S. Satele Copiilor

Autovit.ro și Carrefour România lansează “Mașinuțele Bucuriei” – un program de colectare de mașinuțe și alte jucării pentru copiii defavorizați

Autovit.ro, cea mai mare platformă online destinată vânzării şi cumpărării de maşini noi şi second hand, lansează, alături de Carrefour România, Maşinuţele Bucuriei, o campanie de colectare de maşinuţe şi alte jucării pentru copiii defavorizaţi. Campania se va desfăşura până pe 15 decembrie 2013, în şase hipermarketuri Carrefour din București, jucăriile colectate urmând să fie dăruite cu ocazia Crăciunului copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Campania Maşinuţele Bucuriei este iniţiată din dorinţa de a contribui la dezvoltarea armonioasă a celor 1000 de copii  aflaţi în evidenţa SOS Satele Copiilor, asociație ce implementează proiecte naţionale de integrare, educare şi consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

Am lansat campania Maşinuţele Bucuriei din dorința de a ne implica  în vieţile copiilor mai puţin norocoşi, sperând ca prin această iniţiativă să oferim nu doar o bucurie celor mici, dar şi o şansă pentru o dezvoltare armonioasă. Invităm cât mai mulţi oameni să ni se alăture şi sperăm să colectăm cât mai multe maşinuţe şi alte jucării pentru copiii de la SOS Satele Copiilor. Îi invităm pe toți cei care vizitează Autovit.ro în căutarea unei mașini noi sau second-hand să ni se alăture în efortul de a colecta mașinuțe de jucărie noi sau second-hand pentru fiecare copil de la SOS Satele Copiilor”, a afirmat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Campania se va desfăşura până pe 15 decembrie, în spaţiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Carrefour Băneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina şi Carrefour Vitantis, programul de colectare fiind, zilnic, între orele 08-22:00.  Jucăriile donate, de la maşinuţe, păpuşi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie să fie într-o condiţie bună fie că acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate şi igienizate, urmând să fie dăruite de Crăciun copiilor de la SOS Satele Copiilor. Iniţiativa este promovată cu ajutorul partenerului media, Kiss FM.

 

Context social în România

Problema integrării sociale a copiilor este una de o importanță majoră pentru societatea românească actuală. Conform celui mai recent raport Eurostat copiii sunt cei mai expuşi cetăţeni ai Uniunii Europene, atât la sărăcie, cât şi la excluziune socială, iar România se confruntă cu una dintre cele mai grave situaţii din spaţiul comunitar. Datele demonstrează cât de importante sunt

în continuare inițiativele care promovează incluziunea socială  a copiilor și susținerea organizațiilor care activează în acest domeniu.

 

 

Despre Autovit.ro

Autovit.ro este liderul pietei de anunturi auto din Romania. Platforma integrează anunțuri din următoarele categorii de vehicule: autoturisme second hand și noi, camioane si utilitare, motociclete, utilaje de construcții și  mașini agricole. Autovit.ro este o entitate complet separată de târgul Autovit. Autovit.ro face parte din Allegro Group  România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comerț electronic, având în portofoliul său platforme de e-commerce și anunțuri de top: Mercador.ro și Compari.ro. La nivel internațional, Allegro Group Romania este parte integrantă a Allegro Group care, în 1999, și-a început activitatea în comerțul electronic în Polonia. Cu o experiență de peste 12 ani și dezvoltând platforme de shopping online în 17 tari pe 3 continente, Allegro Group este parte din grupul media multinațional Naspers care a achiziționat recent în România și retailerul online eMag.ro.

 

Despre Carrefour

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi. În România, Grupul Carrefour numără 139 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 72 supermarket-uri „Market”, 42 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în anul 1990. Asociaţia implementează 3 programe la nivel naţional în Bucureşti, Sibiu şi Bacău oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei) şi servicii educaţionale (Maşina cu Jucării, Proiecte Educaţionale). În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România şi peste 15000 de copii au interacţionat cu unul dintre programele SOS.

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Cum am vazut cutia din Carrefour cum am si cumparat 2 jucarioare :-)…Sper numai din tot sufletul sa ajunga unde trebuie… Containerele sunt deschise si nu vreau sa cred ca se poate fura din ele jucariile