Conjunctivita purulenta

Dupa lungul sir de experiente medicale pe care le-am avut anul acesta, dupa internarea in regim de urgenta a lui Vladi din week-end-ul trecut, cam care erau sansele ca  Miercuri sa vin acasa si sa o gasesc pe Maria cu un ochi curgator?? S-a intamplat.

Pus copilul in masina, luat certificatul de nastere, mers la Spitalul de Oftalmologie. Spitalul ala e SF! Parca nu e de stat. In nici 20 de minute plecam de la camera de garda cu diagnosticul de conjunctivita purulenta si cu o reteta.

Nu colectivitate, nu bazin. Provocarea cea mai mare este sa ii punem picaturile; e nevoie de 2 adulti pentru asta.. 🙁

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Of, of!
    Noi am folosit Tobradex şi Azyter, astea din urmă fiind cu antibiotic şi au fost muuuult mai eficiente ca primele. Din păcate, nu am descoperit o modalitate de a i le pune fără urlete, lacrimi de croco şi 4 mâni de adult încercând să țină întins un copil…
    Sănătate multă!

  2. Si noi avem de pus picaturi pt ochi -Ciplox ,pt conjunctivita purulenta….Dvs ce picaturi puneti?

      1. Netildex si la noi, tocmai am terminat cele 7 zile de tratament. Conjunctivita alergica. Piticul meu a stat, n-a comentat cine stie ce, e adevarat ca l-au si deranjat ceva timp ochii pana am ajuns la doctor si cred ca era fericit ca ii fac bine picaturile. Sanatate sa aveti, va pupam!

      2. De fapt,la noi a iesit la exudatul nazal Streptococul pyogene tip A si Stafilococul auriu….Asta a facut ca secretiile infectate din nas sa treaca si spre ochi prin canalul lacrimal si sa infecteze ochiul….Acum e spre bine…Facem si tratament pt eradicarea celor 2 bacterii,antibiotice pe nas si gura…Sanatate multa!

  3. Episoadele astea te darama :(. Noi avem momentan, doar unul. Dar am patit similar. Operatie de apendicita vineri, miercuri dimineata scos firele, miercuri noapte am ajuns la acelasi spital de oftalmogolie cu rana la ochi, 5 zile pus picaturi din doua in doua ore. Dupa ce am terminat cu asta, a inceput cu dureri de burta, cauzate de intestine si pancreas. Acum din fericire suntem bine, dar parca ma astept sa dau ochii cu el si sa vad ca a mai aparut ceva.