#catalogIKEA 2015

Catalogul IKEA 2015 s-a lansat astazi ieri. Catalogul va incepe sa fie distribuit in Bucuresti (si zonele limitrofe), Ploiesti si Pitesti, in perioada 18 August – 7 Septembrie. Pe site-ul Ikea Romania va fi disponibila programarea livrarilor pe zone si perioade; daca nu il primiti si vi-l doriti puteti sa ii contactati cu incredere, au promis ca vor incerca sa rezolve toate solicitarile primite.

catalog ikea 2015

Catalogul IKEA 2015 vine cu multa culoare (combinatii vesele) si se axeaza pe zonele in care incep zilele bune si noptile linistite, adica dormitor si baie, dar fara a se limita la asta.

Mi-a placut ca au pus accet si pe camera copiilor dar si pe bucataria modulara special conceputa pentru familii.

Mai-mai ca imi vine sa imi redecorez bucataria…. dar e relativ noua. Oricum, planuim o extinedere a bucatariei, asa nu ignoram total bucataria modulara METOD.

Referitor la noutatile pentru camerele copiilor, recunosc ca nu am aprofundat foarte mult subiectul…. mi-a captat atentia faptul ca au redus preturile la multe dintre produsele „vechi”. In plus, au si produse noi: barna, leagan.. ma tot gandesc unde sa le fac loc la copii in camera. 🙂 Nu ma gandesc cu ce le achit. Chiar sunt accesibile, parol!

Spor la rasfoit noul catalog IKEA 2015 .. sau la butonat aplicatia!

Si daca sunteti curiosi cum a fost la lansarea Calalogului IKEA 2015, iaca asa a fost:

foto credit: Monica Jitariuc (http://www.monicajitariuc.ro/)
foto credit: Monica Jitariuc (http://www.monicajitariuc.ro/)

🙂 Ne-au invitat sa ne legam la ochi pentru a intelege pe deplin importanta camerelor in care ne incepem si ne incheiem zilele. 🙂 Si au fost tare inspirati.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

    1. ocazie cu care aflu si eu ca se pot ridica acele cataloage si din magazin. 😀 Am suferit in anii trecuti ca nu primeam si eu… 🙂