Batranetea nu e doar boala!

cover photoNu, batranetea nu este doar boala!

Astazi vreau sa va povestesc despre despre campania „Batranetea nu e doar boala” , o campanie umanitara  organizata de o fata mica la stat dar cu un suflet imens: Luminita Malanca. Campania vizeaza batranii din  Complexul Social ”Floare Roșie”. Un grup de bloggeri, artisti si jurnalisti si-au propus sa aduca un zambet pe fetele celor din Complexul Social Floare Rosie. Cum? Pe 30 Noiembrie le vom oferi batranilor din centrul Floare Rosie hrana pentru trup si suflet.

Proiectul ce vizeaza hrana pentru trup este coordonat de Viorel Copolovici iar de hrana pentru suflet sunt raspunzatori violonistul Iustin Galea si IMPROVISNEYLAND .

Va cer sa ne ajutati sa aducem un zambet pe chipul acestor batrani! Avem nevoie de bani pentru a achizitiona ingredientele necesare prepararii mesei si pentru a pregati pachete pentru batranii din centru.

Am ales sa ma implic pentru ca vreau sa le aratam batranilor nostri ca batranetea lor nu este o povara. Vreau sa se pot indulci macar cateva ore din putinele pe care le mai au ramase. Merita! Sunt oameni cu povesti de viata impresionante, oameni ce au ramas singuri sau carora cei dragi le-au intors spatele. Sunt oamni care au suferit sau au luptat pentru ca noi sa traim astazi intr-o tara libera.

Daca vreti sa va implicati, o puteti face donand in contul RO12BACX0000000686330003 pus la dispozitie de Fundatia Comunitara Bucuresti… sau puteti achizitiona de la licitatia online ce urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare – revin cu detalii.

„Batranetea nu e doar boala” – o campanie umanitara sprijinita in exclusivitate de LIDL Romania.

Articole pe aceeasi tema