9D in Romania? Da, la Dino Parc.

Despre Dino Parc, am mai scris dar sunt sigura ca ati auzit de el si din alte surse. Noi am fost la Dino Parc imediat ce s-a deschis… Copiilor le-a placut tare. Ochiul meu critic de adult a vazut ca nu era totul terminat, ca angajatii nu erau pregatiti sa faca fata valului mare de vizitatori, dar cei mici nu au simtit nimic.. ei nu au fost deranjati ci fascianati. Vladimir chiar si-a dorit sa ii serbam ziua acolo.. vremea nu mi-a dat curaj, dar tot la Rasnov l-am serbat.

Am revenit la Dino Parc in Septembrie, cand au inaugurat nocturna si cinematograful 9D si am avut surpriza sa descopar acolo ca fusesera finalizate toate lucrarile care la deschidere erau in curs si chiar un loc de joaca… si un dinozaur ce a prins viata. In plus am avut parte de un tur in care cei mici au primit informatii tare interesante despre exponate. Way to go, Dino Parc!

Cu exponate interesante, loc de joaca, terase, trasee suspendate, restaurant, bancute, si… cinematograf 9D, locul te face sa nu mai vrei sa pleci cu orele.

Experienta cinematografului credeam ca il va speria pe Vladimir.. Il credeam prea mic pentru asa ceva:

.. dar au fost si copii mai mici decat el care au savurat experienta fara pic de panica. Panica mai mare a starnit dinozaurul ce se plimba in noapte printre vizitatori. 🙂

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri și va funcționa zilnic în intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu excepția zilelor de marți, vineri și sâmbătă, când parcul va fi deschis până la ora 20:00, pentru cele două tururi ghidate de noapte care încep de la 19:30 și 20:00. Prețul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus în prețul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme și documentare tematice, cu și despre dinozauri, dar și alte producții de aventură, comedie sau horror.

Vremea inca tine cu noi .. daca aveti drum prin zona Rasnovului, nu ocoliti Dino Parc. Celor mici le va placea cu siguranta! 😉 … si nu va faceti griji nici daca se lasa intunericul.. acum au nocturna.

Ai mei abia asteapta sa mergem iar la Rasnov.  Dino Parc da dependenta! 😛

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Chiar de 9D nu stiam pana acum, dar curiozitatea este atat de mare sa descopar cu ochii mei, acum ca am aflat de el, incat abia astept sa vad un film la Dino Parc.