Investitia in sanatate! Abonamentul pe care nu il regret

In cei aproape 6 ani de cand sunt mama (wow, au trecut aproape 6 ani!!) am avut de-a face cu medici si spitale mai mult decat as fi dorit… Am inceput prin a fi abonati la Medlife… dar nu am avut deloc experiente bune cu ei asa ca am plecat din retea fara sa ne uitam inapoi. Am incercat apoi Medicover-ul… experienta a fost neutra… Nimic rau de mentionat dar nici ceva extraordinar de mentionat. Cautarile s-au oprit acum 2 ani cand am devenit abonati ai Retelei de Sanatate Regina Maria. Mi-au placut (si imi plac) profesionalismul si implicarea medicilor, serviciul telefonic de urgenta, profesionalismul celor din call center, faptul ca nu trebuie sa astepti 2-3 saptamani pentru o programare la un medic (programare care sa fie decontata pe abonament nu pentru care sa ni se solicite sa achitam  intrucat „domnul/doamna doctor nu au locuri pentru abonati”), felul netraumatizant in care intreg personalul trataeaza copii… mi-a placut faptul ca angajatii receptiei spitalului de pediatrie ajunsesera sa ii cunoasca pe cei mici dupa nume si chiar sa ii recunoasca pe insotitorii lor adulti.. desi asta denota vizite repetate care nu pot sa zic ca mi-au facut placere, insa ma bucur ca am gasit un loc in care copiii mei sa poata fi tratati cu profesionalism ori de cate ori au avut probleme medicale… si au cam avut. 🙁 Am fost inclusiv internati si a fost o experienta SF… mult ddiferita fata de ce se intampla in spitalele de stat.

Abonamentele de santatate la Regina Maria ale celor mici sunt cea mai buna investitie pe care am facut-o pentru ei!  Tragand linie, raportul calitate/pret si faptul ca merg la medic cu zambetul pe buze chiar si atunci cand trebuie sa mearga la recoltat sange, ma fac sa conclud ca pentru noi Regina Maria este cea mai buna optiune posibila! Am de gand sa ii ramanem fideli.

Nu am de gand sa schimb nimic in aranjamentul acesta care functioneaza perfect pentru noi, insa imi doresc sa stiu care este „aranjamentul” care functioneaza perfect pentru voi?

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. SI la noi abonamentul la o clinca privata e minunat, doar ca pentru noi, Regina Maria e o dezamagire SI Medicover e bila castigatoare. Probabil chestie de gusturi! Multa sanatate!

  2. Welcome back. Ma bucur:) eu poate mai multi ca altii. La mine e simplu, eu sunt providerul familiei, astept statuia pentru toate week-endurile in care plozii din dotare s-au imbolnavit si nimeni nu stie cum e sa mergi pe la camera de garda :D.