Amenajarea camerei pentru copii – continuare

Ramasesem cu relatarile despre aventurile noastre la zugravit, la ziua a a 4-a, cand am facut pauza.

Am revenit pe metereze in cea de-a 5-a zi (Duminica), cand am mai dat doua maini si un sfert de lavabila. πŸ™‚ Dar inainte sa povestesc despre cele 2 maini si un sfert, vreau sa mentionez ca Sorin a „cedat”: „Iubita mea, te rog, nu mai da cu trafaletul pe pereti… ca iar raman dungi in urma ta” . Am reusit sa ma lipesc de o pensula cu care am vopsit tevile si marginea ce inconjoara tocul usii. Mai mult nu am avut voie. πŸ™‚ Sorin a dat cel de-al 2-lea strat de vopsea lavabila si am facut o pauza de cca. 3 ore, in care ne-am jucat cu Maria prin curte. Dupa trei ore am fost sa verificam rezultatul – satisfacator, dupa parerea mea; numai la tavan ramasese o dunga de cca 5 cm unde se observa o diferenta de culoare. In rest totul arata perfect… dar domnului meu nu i-a convenit greu-sesizabila diferenta de culoare, si s-a hotarat sa mai dea o mana doar peste acea portiune. Gresala lui a fost ca nu a mai amestecat inca o data vopseaua inainte sa se apuce de treaba, si astfel a rezultat o „centura” de cca 50 de centimetri cu o difereanta de culoare mult mai vizibila decat in primul caz. Β In consecinta, Sorin s-a apucat sa dea cea de-a 3 mana. Jur ca nu am intrat in camera nici macar pentru a-mi da cu parerea, insa I-AU RAMAS DUNGI!! … si am ramas si noi fara vopsea. πŸ˜€ Nu pot spune ca ma bucur, ca imi pare rau de munca lui, insa creste putin pipota in mine, ca i-au ramas si lui dungi, nu numai mie. πŸ˜›

La sfarsitul zilei (de munca) Sorin arata asa:

… adica, stramb. πŸ™ Si la fel este si acum, in ciuda medicamentelor, cremelor si masajelor pe care i le-am administrat.

Ziua a 6-a (luni) a fost o pauza fortata… bine macar ca a reusit sa isi ia liber de la job, si ca l-am convins sa nu mai puna mana pe trafalet… ca strambu’ meu avea de gand sa dea ultima mana ieri, dar m-am impus autoritar, ca o nevasta rea ce sunt si l-am carat la cumparaturi: am fost si am luat saltelele pentru paturile copiilor, care vor fi „constuite” dupa o schita realizata de mine. πŸ˜€ Β … asta in speranta ca ne voi iesi asa cum ne-am dorit. πŸ™‚

Ziua a 7-a (marti) .. mi-e o lene de ma doare (capul de nesomn – a avut grija Maria de acest aspect). Il astept pe Sorin sa vina de la job, sa vedem ce facem azi… Indiferent ce, pana Joi trebuie musai sa terminam ca Vineri vine maestra desenatoare de pereti… iar saptamana viitoare se marita sor-mea! πŸ˜€ si parca nu as vrea sa ne prinda nunta ei tot in zugraveli. πŸ˜€

Va urma…

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Noi avem unul nou nout de vanzare, cumparat de ceva vreme, dar la noi chiar nu isi mai are rostul pt ca Ioana va fi mare la primavara cand vom iesi impreuna la plimbare. O prietena are fetita de aproape 2 ani si inca una de 7 sapt si asa iese cu ele si m-am gandit la tine ca o sa ai copii cam ca ea de varsta. O sa il bag pe ocazii sa il vand. stiu ca e multa lume care are nevoie dar ma gendisem intai la tine.

    1. @Catalina, sar-na mult de tot. Dupa ce ne linistim cu zugravelile, o sa discut cu Sorin problema si daca il mai ai disponibil, ne auzim atunci. πŸ™‚
      pupici.

  2. Pai progresati, incet-incet, dar sigur! Desene cat mai reusite pe pereti (ale maestrei-desenatoare, nu ale Mariei)!:)
    Casa de piatra surorii tale!

  3. in curand va calcam pe urme. ioana are privilegiul de a-i amenaja inca o camera si pe a ei o lasam lui bb. chiar, te intereseaza un buggipod nou?

    1. @Catalina, πŸ™‚ norocoasa si rasfatata micuta voastra. πŸ˜‰ aveti norococ ca aveti spatiu. πŸ™‚
      buggipod… si da si nu… chiar nu stiu ce sa zic. Inca mai pritocim ideea asta… ca nu prea ii vad utilitatea – Maria merge pe jos si cate 3 ore, iar bb in primele luni as vrea sa stea in landou… apoi vine frigul si ma gandesc ca ma descurc cu manduca plus carutul sport pe care il folosim din cand in cand pt Maria… Voi va luati?? Eu chiar sunt in cumpana tare daca sa iau sau nu…

  4. Arata din ce in ce mai bine camera voastra. Imi place mult ca are ferestre pe mai multe laturi, vor avea multa lumina piticii. Spor!

    1. @Camelia, e cu dus si intors problema cu ferestrele pe 2 laturi, ca limiteaza pozitionarea mobilierului… in rest este cea mai placuta camera din toata casa!

  5. Wow! Ce de lucruri se intampla in viata voastra :)! Astept cu nerabdare sa vad cum va arata camera lui Ghita la final de amenajare. Sunt sigura ca va fi deosebit de calda si primitoare. PS. Ti-am trimis un email pe adresa mentionata de tine pe pagina de FB. Te pup cu drag.

    1. @BB la Bord, camera va fi a amandurora… desi Ghita in primele luni, cred ca o sa doarma cu noi – din comoditate, recunosc.
      pupacim back.
      PS: bine ca mi-ai zis de mail, ca se dusese in spam. πŸ˜›