Alo, provincia?

Sa locuiesti in Bucuresti nu-i mare fas. Aici salariile sunt mai mari, dar si toate preturile. Aici se intampla multe evenimente de amploare, dar, pentru ca Bucurestiul este un oras supra-aglomerat, evenimentele inseamna o mare de oameni; se lasa cu harmalaie si conexiunile directe se pierd. Bucurestiul e un oras mare, si mie imi pare si frumos, dar e murdar, alomerat si imbacsit de noxe.

Bucurestiul e locul in care m-am nascut si am crescut. Nu am avut „tara” asa ca nici macar „la bunici” nu mergeam mai departe de cateva statii de troleu’.

… „provincia” m-a fascinat mereu… poate si pentru ca nu aveam acces in alte parti ale tarii decat in concediile petrecute cu familia sau in rarele situatii in care vizitam rude (de grad mai indepartat) pentru cateva zile; putine – mult prea putine pentru gustul meu.

Ce mi-a venit? Tocmai ce am aflat despre un eveniment organizat la Ploiesti. Si ma oftic, ca vreau si eu unul asemanator in Bucuresti! .. E drept ca Ploiestiul e colea, dar la 18.30 nu reusesc sa ajung.. plus ca daca mai adaug si durata evenimentului si drumul inapoi, cred ca ma prinde 22:00 pe drum… 🙁

Inca nu sunt decisa 100% sa nu merg. Mai studiez problema, ca tare mult as vrea sa merg sa o intalnesc pe Otilia. Am mai scris de ce prin alte postari, dar cel mai si cel mai bine, o zice in scris Roxana Dudus (LLL) intr-un comentariu lasat pe pagina evenimentului ce va avea loc in 14 Noiembrie la Ploiesti.

Cine face pe 14 Noiembrie o „excursie” pana la Ploiesti?

Articole pe aceeasi tema

19 comentarii

    1. @Lucica  am auzit cate ceva desprehappymindsro dar nu am apucat sa ma documentez bine, dar voi recupera la capitolul acesta. Din pacate in w/e acela am un botez…

  1. Ce inseamna sa ai copilul mare… Stau in Ploiesti, dar habar nu aveam de acest eveniment. Ar fi pacat sa il ratezi! Nu se intampla nimic daca lipsesti cateva ore de acasa.

    1. @vienela pai ce nevoie mai ai? 🙂  Mie una imi pica prost ca e in mijlocul saptamanii… si acele cateva ore sunt o zi intreaga (ca mai merg si la job)… plus ca imi este ciudat sa ajung inapoi acasa si deja sa ii gasesc dormind, mai ales ca si dimineata ii las dormind.

    2. @vienela pai ce nevoie mai ai? 🙂  Mie una imi pica prost ca e in mijlocul saptamanii… si acele cateva ore sunt o zi intreaga (ca mai merg si la job)… plus ca imi este ciudat sa ajung inapoi acasa si deja sa ii gasesc dormind, mai ales ca si dimineata ii las dormind.