Dezertez!

.. scriam acum ceva vreme ca m-am inrolat in Blogwars. Nah, ca am dezertat!

Nu-mi sta in fire sa renunt usor, dar zau de ma pricep la chestii tehnice. Speram ca temele sa nu fie pur tehnice. E un „concurs” cam misogin.. dar inteleg… sponsorii.

Initial mi-am zis ca daca am intat in hora, joc pana la capat. Apoi am analizat mai bine datele problemei si mi-am dat seama ca nu am de ce sa pierd timpul documentandu-ma si scriind o reclama la nush ce noutate cu ecran tactil. Sanse sa trec mai departe nu aveam. Daca prin absurd s-ar fi intamplat asta, la urmatoarea etapa as fi avut aceleasi greutati. Nu am stiut in ce ma bag, asa ca am ales sa dezertez. Advertorialele pentru noutati IT pe care nu am apucat sa le testez chiar nu sunt punctele mele forte.

Nu-i usor sa te recunosti „infrant”.

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. … dar e mai bine sa te retragi inainte sa pierzi o gramada de timp! Pentru ca ai realizat… la timp ca nu ai timp pentru asa ceva, eu te felicit!

  2. Si pe mine m-a tentat, vazand ca tu ai avut curajul de a te inscrie, dar cand am vazut cat de tehnice sunt temele, nici nu m-am mai apucat. Asa ca eu am renunatat inca inainte de a face primul pas…

  3. Imi pare rau sa vad cum oameni cu potential renunta… sincer era nevoie de sange nou pe frontul BlogWars… dar alegerea iti apartine si… trebuie sa fie respectata…