Educatie rutiera?

sursa foto: lidl.ro
sursa foto: lidl.ro

DA!  Este necesara…

In  vremea in care eram copil (auch, ce batrana sunt!) bateam mingea pe strada cat era ziulica de lunga.. ba chiar jucam frunza, badminton, leapsa si alte cate jocuri asemenea, in strada. Atunci abia ca trecea o masina pe ora pe straduta noastra…. acum lucrurile nu mai stau deloc asa… Masinile s-au inmultit (de ex in 2013, in Bucuresti erau 471 de masini la mia de locuitori), politia nu prea este vigilenta, regulile de circulatie sunt facute pentru a fi incalcate…. Acum, educatia rutiera este un must have pentru copiii nostri.. asta e adevarul, iar LIDL vine in ajutorul nostru, al parintilor, organizand impreuna cu Politia Rutiera evenimentul „Verde la educatie pentru circulatie„!

Nu sunt la prima editie.. anul trecut nu am aflat la timp de eveniment si nu am ajuns, dar anul acesta nu il mai ratam.

Sambata, 20 Septembrie, in parcarile magazinelor LIDL din tara, la ora 10.00 copii vostri vor avea ocazia sa participe la o lectie (aplicata) de educatie rutiera.  Daca aveti cumparaturi de facut in week-end, programati-va traseele astfel incat sa va faceti cumparaturile la LIDL, Sambata, 20 Septembrie la ora 10:00.

Pe mine ma veti gasi la magazinul LIDL din Zarnesti, jud. Brasov. .. cum aveam programata o vizita in zona si cum nu imi doresc sa ratez nici in acest an evenimentul, am ales cel mai apropiat magazin LIDL de zona in care vom fi… ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti.

In cazul copiilor mei, „autoritatea” are un cuvant mai greu decat al meu…. Degeaba le repet eu de 10 ori un lucru, daca „o autoritate” il zice o singura data, e suficient sa il bage la cap. 😀

Acum e momentul sa aflu daca am cititori din zona Zarnestiului.. in afara de famila-pe-indelete, cu cine ma mai vad  Sambata la 10:00 la LIDL-ul din Zarnesti?

Articole pe aceeasi tema