Omul sau site-ul? RCA only

Cred ca sunt putini cei care nu au auzit inca de RCA Ieftin. Pana sa se lanseze ei erau la moda mici brokerasi – cei care umblau cu carnetul de polite in buzunar sau care incheiau polite la colt de starda in cate o caroserie pe roti ce era plina de afise in care se anunta ca „AICI” se incheie polite RCA. La serviciile lor nu am apelat decat o singura data.. si nu m-am dus la un oarecare, ci la o cunostina. Cred ca era imposibil sa nu fi avut macar o cunostinta care sa incheie RCA-uri… Era o activitate extra destul de profitabila. Ii admiram pe cei care faceau asta. Castigau un ban cinstit.

De cand s-a lansat RCA Ieftin modul de incheiere a politelor RCA s-a schimbat. Inceputul a fost timid, insa acum am impresia ca au acaparat o mare parte din piata. E un fenomen business tare interesant. Un exemplu bun de studiat. Oamenii astia au reusit sa schimbe piata… cu avantaj – client. Volumul le permite sa ofere unele dintre cele mai bune tarife din piata. Nu am auzit pana acum nici o plangere la adresa lor. Nu zic ca nu sunt, dar eu una chiar nu am auzit.

De la prima interactiune cu ei, le-am ramas fidela. Cred ca e imposibil sa fie altfel. Au tarife bune. Iti reamintesc cand iti expira politele, au tarife bune si iti livreaza asigurarea la usa… plus ca mai ofera si ceva reduceri in cazul in care inchei prin ei mai multe tipuri de asigurari .

Ce m-a starnit sa scriu despre ei acum? .. pai, mi-a atras atentia o campanie a lor: ofera gratuit la fiecare RCA cumparat un curs video de conducere defensiva:

Mai ca imi venea sa ma oftic.. eu doar ce mi-am luat RCA la inceputul lui Decembrie.. dar vestea buna este ca poti lasa datele de expirare ale RCA-ului actual si, daca vei incheia polita la ei, vei primi DVD-ul atunci.  Mi-ar fi placut sa nu trebuiasca sa astept pana in Decembrie 2013 sa il primesc, dar asta e…

Chiar imi place ideea acestui curs de conducere defensiva. Din  pacate traficul in Romania e departe de a fi civilivat si anumite cunostinte soferesti pot face diferenta in viata si moarte; pentru familia mea, pentru mine, pentru ceilalti participanti la trafic!

Daca va beneficia vreunul dintre voi de aceasa „oferta” inainte de Decembrie 2013 imi imptrumuta si mie DVD-ul? 🙂

… si ca sa revenim la „oile” mele: brokerasul sau RCA – Ieftin? Ce preferati si de ce?

.. in mod voit am asimilat ‘Site-ul’ cu o unica societate… din punctul meu de vedere, copiile care au aparut pe piata sunt departe de original (desi au facut eforturi mari pentru a ajunge macar la acelasi nivel) si nu merita mentionate. Parerea mea.

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

    1. Stiu! … va luati RCA curand? 🙂 .. vreau si eu DVD-ul ala si ma oftic ca abia mi-am luat RCA-ul in decembrie 🙁

  1. Tarifele RCA sunt aceleasi peste tot, conform legislatiei in vigoare. Acelasi RCA costa tot atat fie ca il cumperi direct de la societatea de asigurare sau orice broker.

    1. Nu stiu cum functioneaza legislatia, insa eu am gasit mereu la ei oferte chiar mai bune decat la asigurator. De asta sunt sigura. Niciciodata nu am cumparat fara sa ma asigur ca beneficiez de cea mai buna oferta. In plus, preturile lor sunt tare dinamice si asta ma face sa cred ca au anumite campanii de promovare a unei anumite oferte…