Superficialitati; antrenor personal

Stiu ca problemele mele sunt departe de a fi importante… Kilogramele, mai exact lupta impotriva lor imi ocupa o mare parte din timp. Sambata imi venea sa sar in sus de bucurie. Cea pe care mi-o doream instructor personal acceptase sa ma ajute sa redevin umana.

Nu pot sa explic exact de ce o vroiam pe ea, dar din primele momente in care am vazut-o am stiut ca ea este cea care ma va ajuta in lupta crancena pe care o am de dus. Este o tipa foarte energica care da tot in sala si care are puterea de a isi insufleti cursantii transmitandu-le energia ei. E o tipa tonica, simpatica… este cea care m-a facut sa vreau o femeie. 🙂 Serios. A fost un soi de dragoste la prima vedere. Am simtit ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu ea si ca doar ea ma poate ajuta sa castig lupta pe care o am de dat.

Deja visam la primele sedinte.. visam la momentul in care o voi putea face mandra de munca ei. Sunt o eleva silitoare; cand vreau. As fi fost si acum… daca nu as fi fost instiintata de pretul pe care il solicita sala pentru serviciile ei: 200 de euro pe luna.

Imi doresc sa slabesc… dar 200 de euro pe luna este cam mult pentru bugetul nostru acum. Daca la astia mai adaug si banii pe care ii dau la masaj, la coafor, la cosmetica la,la,la.. ajung sa cost cam mult pe luna. Nepunand la socoteala mancarea, iesirile, hainele ajung sa fiu cel mai schump membru al familiei… chiar mai scump decat noul membru (masina) care ni s-a alaturat de cateva zile. Daca era o cheltuiala one-time i-as fi facut fata, dar cand gandesc in perspectiva, imi dau seama ca ar fi un efort financiar mult prea mare, pe care l-as putea inlocui cu mersul la sala fara antrenor personal…. desi sunt constienta ca rezultatele nu vor fi aceleasi si ca ritmul in care voi ajunge sa imi reconstruiesc muschii abdominali va fi mult mai lent, nu prea am ce face… decat sa visez in continuare la Oana „mea”.

Ma oftic rau pentru ca pe ea, pentru opt sedinte lunare, „o vand” cu 200 de euro (900 lei), iar un alt instructor, la aceeasi sala, m-ar costa 279 lei . E buna rau. Ma asteptam sa fie mai scumpa, dar nu chiar atat de scumpa….

Cam astea sunt problemele mele existentiale zilele astea… Astea si faptul ca astept cu sufletul la gura finalizarea demersurilor birocratice pentru dosarul lui Matei.

De multa vreme nu am mai fost atat de dezamagita la aflarea unei vesti… Pur si simplu, am simtit cum mi se naruie toate visele… Superficial, stiu!… dar a fost mica mea drama si mi-a trebui ceva vreme pana sa imi revin… desi bosumflata inca mai sunt.

Sunt eu nebuna sa imi para 200 de euro un pret exagerat pentru 8 sedinte cu un antrenor personal??… la o sala de cartier, totusi….

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Ca sa fie o treaba buna…intreaba daca taie chitanta pt acei bani…in primul rand…8 sedinte mi se par foarte mega scumpe…eu fac lucrul asta de 3 ani si iau 35 de lei/ora incluzand si alimentatia pt ca ea este cea mai importanta….nu neaparat transpiratia la sala…www.strongbodybuilding.ro

  2. Daca te intereseaza iti pot recomanda eu pe cineva din Bucuresti. M-a adus de la 105 kilograme la 80 in 3 luni la 30 lei sedinta. Nu vreau sa las aici link, banuiesc ca nu doresti reclama pe blogul tau. Daca te intereseaza da-mi un email si iti voi trimite datele de contact

  3. Eu iti recomand sa apelezi la un kineto-terapeut, daca ai probleme specifice de sanatate. In plus, mersul pe jos tonifica tot corpul. Exercitiile pilates sunt intr-adevar miraculoase.

  4. Ce capeti de banii astia?
    Nu ma refer la cele 8 sedinte, ci la rezultatele lor.
    Oana „ta” ce-ti promite, avand in vedere starea ta generala si starea muschilor abdominali in special?

    1. ea nu promite nimic.. totul tine de mine. Nu ma poate obliga la nimic.. rezultatele tin de disciplina de care voi da dovada. La inceput (adica primele 2-3 luni m-as bucura doar sa ajung sa fac cateva serii de abdomene la o sedinta. Partea cu slabitul vine abia dupa ce imi reconstruiesc abdominalii. Oricum banii aia nu am de gand sa ii platesc… si oricum atat cere sala pe ea; nu stiu cati ii revin ei…

  5. NU stiam ca exista asa preturi in Bucuresti, aici 8 sedinte sunt in jur de 40 de euro si ma gandeam ca nu dau atatia bani, nu ca am si ambitie sa ma duc la sala:D. Sunt sigura ca o sa gasesti o persoana potrivita la un pret bun.

  6. Draga mea- nu e mult daca tu asta iti doresti si asta visezi si pe ea o vrei.
    Personal mi se pare un moft si sa stii ca fac parte din categoria celor care se mobilizeaza greu! In primul rand ca 8 sedinte (a cate o ora banuiesc) mi se par putine.
    Si apoi – pentru ca ai posibilitatea sa mergi la un curs de …orice altceva incepand cu zumba si terminand cu bellydance si sa platesti poate jumatate din banii aceia pe 2 cursuri, nu pe unul! Sa stii ca orice sport si orice miscare facuta constant si condensat aduce rezultate! Vrei sa slabesti? Inscrie-te la ceva si arde calorii, consuma mai putin decat arzi, nu te infometa!Mananca putin si des, pastreaza-ti glicemia buna ca sa ai energie
    Vrei tonifiere? Fa-ti un program acasa cu un tutorial pilates (iti indic eu ce , daca nu stii ) si daca faci 15 minute in fiecare seara., iti garantez ca intr-o luna se vede
    Vrei abdomen mai plat? Fa abdomene, cate 3 serii a cate 50 la fiecare doua zile macar (nu vei face din prima 50 odata dar dupa 7 zile faci)
    Fa-ti masaj in fiecare seara la burtica , tu cu mana ta 15 minute doar partea adipoasa pana se inroseste usor!
    Urca si coboara scari.
    Nu ti-as fi scris toate astea daca ma gandeam ca esti o rasfatata care arunca (cu) banii . Da nu esti 😉

    200 euro pt un antrenor personal e o investitie buna daca dupa 3 luni arati ca J Lo si .. daca ai ramane asa . Altfel, banii astia stransi si dati pe aparate care te tonifiaza acasa 😉 Lenea pusa in cui si miscare, trailere sunt, te mai alearga copiii pe-afara

    1. cata dreptate ai! Daca nu as fi vai mama mea, as face exact cum zici tu. Ideea este ca am burta spintecata – de trei ori pe orizontal si de 2 pe verticala, plus gaurile de la operatia de colecist din Oct. Muschii mei abdomniali trebuie refacuti; acum sunt in stare flasca. Genunchii mei au si ei 5 operatii…. sala nu am mai facut de 4 ani pe motivele enumerate mai sus. Toate acestea nu ma calaifica pentru clasele colective. Am nevoie de ceva instruire individuala… mai ales ca un antrenament gresit imi poate crea complicatii si poate produce eventratii.
      de doua ori pe saptamana, este un inceput bun pentru starea mea… vreau sa ma tin de antrenamente si sa nu le fac doar o luna… tocmai de aia si ziceam ca 200 de euro e mult. In 5 luni, dau 1000 de euro, ceea ce mi se pare enorm. Pentru suma asta ma simt oarecum vinovata fata de familia mea… oferindu-mi mie acesti bani ii privez pe ei de altele si parca nu imi vine…