Lecitina? Nu! Masina mea!

Ultimul lucru la care ma asteptam de la sotul din dotare era sa ma lase sa conduc o masina cu ITP expirat de un an. Sau ca el sa plece in afara Bucurestiului cu o masina fara rovinieta…  si totusi, toate  acestea s-au intamplat! 🙂

Desi domeniul auto este de departe specialitatea lui, am decis sa preiau responsabilitatea a tot ceea ce inseamna parte administrativa a masinilor noastre. … si cum altfel puteam face asta mai bine decat cu ajutorul unei aplicatii :).

Pentru acest „task” am ales sa folosesc „Masina mea” – o aplicatie usor de utilizat care tine evidenta tuturor „chestiilor” care expira la o masina (gen ITP, rovinieta, casco, rata, trusa medicala, extinctor…) si care sunt destul de dificil de urmarit daca nu esti o persoana extrem de bine organizata. In afara de faptul ca imi permite sa „administrez” simultan mai multe masini, aceasta aplicatie are o mare calitate: e gratuita; si poate fi descarcata atat din  AppStore cat si din Google Play.

Nu este o aplicatie complexa, si loc de mai bine cu siguranta are, insa imi place sa cred ca dezvoltatorii nu se vor opri aici. Eu le voi oferi 5 stele. De incurajare.

Voi ce aplicatii de „administrare” a masinilor folositi?

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Sotul meu a condus vreun an de zile cu carnetul de conducere expirat si vreo doua luni cu asigurarea obligatorie expirata

  2. Aplicatia OK este Excel. Acolo ai si consumul, si plinurile, motoarele, reviziile…depinde ce vrei tu.
    Dar daca vorbim de chestii mobile…hai sa o incercam:)

    1. nu e la fel de desteapta ca excelul dar e portabila 🙂 .. eu una evit excelul pe telefon…
      E drept ca ar fi frumos sa existe una care sa iti reaminteasca si cand trebuie sa faci revizia.. nu ar strica nici sa contina dimensiunea si modelul anevelotepor/jantelor, a.i. sa nu fie nevoie sa te uiti mereu la roti.. sau in talon (pt dimensiune)

      1. Pai daca tot aveti smartphone (sper ca nu Apple, ca astea sunt mai aiurea) folositi-va de tot ce va ofera googe: docs, calendar, etc ONLINE:)))
        Dar aplicatia, da- este faina, am pus-o si eu si am descoperit cu nu mai gasesc Talonul masinii

    1. tine-l bine! 🙂 esti tare norocoasa. … eu tocmai ce i-am gasit „bug”-ul lui Sorin… dar e cauzat de noptile nedormite din cauza celor mici, asa ca se iarta. 😉